Week horoscoop: De jupiter/uranus conjunctie biedt volop kansen

Week horoscoop: Met de Zon in Schorpioen nog steeds in driehoek met Jupiter conjunct Uranus – is er meer optimism en toekomst perspectief aanwezig in het collectief. (Ik wil iets hieraan toevoegen: Jupiter driehoek Zon kan ook betekenen succes of vooruitgang in moeilijke situaties). De Zon is beheerd en daardoor ook gekleurd door Mars in Boogschutter. Boogschutter brengt een sterke behoefte met zich mee om met anderen bij elkaar te komen om gezamenlijk te strijden voor gedeelde principes.  Voor mensen die een doel voor ogen hebben-  is dit een prachtige combinatie. Schorpioen is een zeer standvastige teken en Mars in Boogschutter, oprecht.

Week horoscoop: Dat de Zon nu in driehoek staat met Jupiter/ Uranus is op zichzelf al geest verruimend. Zo kan er ineens een lampje bij je gaan branden. Het wordt duidelijk dat je bepaalde dingen weet – terwijl je niet wist dat je het weet. Het grotere geheel komt meer in beeld. Er is ook meer inzicht in oorzaak en gevolg, en er kunnen zich “Eureka” momenten voordoen. Het is alsof er in een donkere kamer ineens een licht aangaat. Natuurlijk zijn dit momenten – maar desalnietemin – interessante momenten. Jupiter/Uranus willen illumineren. Met Jupiter direkt vanaf donderdag komt er ook meer vaart in alle door Jupiter beheerde projecten: studie, reizen, rechtszaken, enz.

Week horoscoop: Naast Jupiter gaat Venus ook op donderdag weer vooruit. Dat wordt extra spannend omdat er op dit moment een goede samenwerking is tussen Venus en Jupiter in Vissen, het teken waar Venus verhoogd staat. Daarnaast staat Venus nu in haar eigen teken. Denk bijvoorbeeld aan het verhaal van Aung San Suu Kyi: een buitenlandse vrouw, een politieke dissident, op handen gedragen door velen zowel in binnen als in buitenland, die volop in het wereld nieuws staat. Planeten die na een retrograde periode weer vooruit gaan lopen – signalleren een einde aan een situatie die speelt vanaf de tijd dat de retrograde periode begon. Komt er misschien een belangrijk kunstwerk dat men verloren achtte opnieuw in het nieuws? Een partner die in het buitenland heeft gezeten keert terug. Dit zijn voorbeelden van de soort zaken die  nu onder gunstige gesternte staan, maar tevens ook politieke en financieele zaken krijgen meer ruimte.

Week horoscoop: Mercurius kwam op dinsdag vorige week in het teken Boogschutter te staan, en vrijwel meteen zijn de Boogschutter thema’s zo uit de kranten te plukken. Vier dagen na de ingres, kwam een van de meest beroemde politieke dissidenten Aung San Suu Kyi vrij. Terwijl gisteren in Saudie Arabie de hadj – de bedevaart van de vijf zuilen van de islam – is begonnen. Daarnaast opluchting in de UK, de Chandlers werden ook vrijgelaten. Ze hadden meer dan een jaar gevangen gezeten bij Somalische kapers.

Week horoscoop: Fascinerende vooruitzichten en met de volle maan in Stier/Schorpioen pas op zondag, een week waarin kansen vol op gegrepen kunnen worden.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week, Uncategorized en getagd. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Week horoscoop: De jupiter/uranus conjunctie biedt volop kansen

  1. Pingback: Kunst vondst Picasso - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *