Horoscoop: Eric Lucassen

Annemiek Cox heeft gisteren in een korte reactie, haar opinie gegeven over de horoscoop van Eric Lucassen. Volledigheidshalve – leek het mij een goed idee om de horoscoop te plaatsen. De data is afkomstig van een andere blogo lezer, Ria. De horoscoop van Eric Lucassen, 12 november 1974, Amsterdam (tijd onbekend, dus een 12.00 horoscoop):

Transit Jupiter staat nu in driehoek met de Zon/Venus conjunctie in Schorpioen – wat ook betekent – succes in moeilijke tijden.  Annemiek  heeft al iets over de transit van Mercurius over Neptunus gezegd, hier wil ik aan toevoegn, volop media aandacht voor wat op ware Neptuniaanse manier verzwegen is. In deze horoscoop rees Mars voor de Zon – wat een martial – vechtlustig inslag geeft. De man is een ex-militair en zijn ‘style’ is agressief. Zou Uranus ongeaspecteerd zijn (de maan ligt heel duidelijk aan de teken grens – dus met de Maan/Uranus conjunctie en een 12.00 tijd moeten we m.i. voorzichtig zijn) dan zou het leven binnen de leger nog aantrekkelijker kunnen worden. Een ongeaspecteerde planeet werkt als een knipperlicht – nu sterk aanwezig – nu niet. Omdat het hier om Uranus gaat, is er sprake van een bepaalde grilligheid of onvoorspelbaarheid. Het geheel laat een overwicht aan water zien – waardoor de gevoelsimpulsen sterk zijn. Schorpioen is al bijvoorbaat een geheimzinnig teken, die lang niet in alles openheid wil geven, in tegendeel. Schorpioen is – naar mijn idee – het meest kwetsbaar van alle water tekens. Schorpioen wil groot en sterk overkomen, maar van binnen is Schorpioen door diepe gevoelens gekleurd en daardoor een juist heel kwetsbaar sterrenbeeld. De Jupiter/Neptunus vierkant maakt o.a. naief. Jupiter/Neptunus zegt “je mag je verleden verzwijgen, niemand komt er achter’. Terwijl het overduidelijk is dat eerder of later de waarheid bovenwater zal komen drijven. Pluto staat nu in transit op zowel de Mercurius/Jupiter als de Mercurius/Neptunus midpunt.  Zaken rondom gedrag, positie, status, en betrouwbaarheid domineren het nieuws rondom meneer Lucassen.

Toch komt hij er absoluut niet slecht vanaf. Hij moet veel inleveren – maar mag wel in de PVV fractie blijven. Ik zag laatste een programma over Amerikanen die de fout in gaan, een buiten echtelijke relatie hebben bijvoorbeeld. Om daar goed van af te komen, moest men voldoende berouw tonen en vooral nederig zijn. Ik zag Lucassen gisteravond op de tv… en moest hier aan denken.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mensen, mundane astrologie en getagd, . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Horoscoop: Eric Lucassen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *