horoscoop Wereldkampioen Formule 1, Sebastian Vettel

Sebastian Vettel  * 3/7-1987  (tijd onbekend) Wereldkampioen Formule 1: door Ton Brakenhoff

Weer dringt zich de vraag op:’waar halen ze het vandaan, die coureurs’. De nummers 1 en 2 uit de tijd dat ik de F1 Astrologisch onder de loop legde waren  het de Uranus Jupiter conjuncten. Mannen die iets later remden, die sneller de bocht in gingen en er nog sneller weer uit kwamen, die aan een cm links en rechts genoeg hadden om er met 250km per uur langs te scheren, die bij het groene startlicht niet dachten aan de wagen voor- of achter zich maar die er in vol vermogen vandoor scheurden. Dat is Jupiter Uranus. De goede coureurs die daar vlak achter zaten waren de Zon Pluto conjuncten, dat zijn de kerels die de grote vermogens beheersen, die baas zijn over de techniek en de PK’s en hier is nu Sebastian Vettel een Kreeft met Zon oppositie Neptunus, een violist, een violist in een bolide! En zo staat hij ook bekend, de man van de mooie lijnen, de precisie. Hans Leber over hem: “De jongste wereldkampioen aller tijden woont in Zwitserland. Het lijkt dan ook  alsof hij zijn rijstijl daar laat instellen door zo’n beroemde horlogemaker. Iedere ronde, 55 keer in getal, vond hij de perfecte lijn”. Een korte blik in de horoscoop laat geen Jupiter Uranus conjunctie zien maar een gepolijste driehoek en op de oppositie van de Zon met Neptunus staat hier Pluto er in eigen teken in een driehoek op. Blijft slechts een vraag over, waarom gieten die gasten toch altijd zich een fles kostelijke champagne over het hoofd? Is dat het uiterlijke teken dat Neptunus hier boven Mars gaat? Bij Vettel in elk geval wel! De horoscoop van Sebastian Vettel.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *