Royal Wedding: Prins William en Kate Middleton gaan trouwen!

Hot from the press. Prins William de zoon van Diana Prinses van Wales, en Prins Charles gaat volgend jaar met Kate Middleton trouwen. Venus staat terug in haar eigen teken Weegschaal en is ook op het punt vooruit te gaan lopen – evenals Jupiter trouwens, de planeet die vanouds verband houdt met vorsten en de adel. Saturnus (de gevestigde order – the establishment) staat in Weegschaal – en dat betekent dat Saturnus nu van Venus houdt. Het moet gezegd worden, een “Royal Wedding”  zal een fantastiche afleiding kunnen zijn voor alle onrust dat het land momenteel teistert. Koningin Elizabeth is slim. De bezuinigingen in de UK zullen heel veel gewone Britten keihard treffen.  Voor nu even een oude post dat over hun ‘break up’ drie jaar geleden gaat. Wordt natuurlijk wel gevolgd…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie en relaties en getagd, , , . Bookmark de permalink.

8 Reacties op Royal Wedding: Prins William en Kate Middleton gaan trouwen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *