Horoscoop Joop van den Ende

 

Joop van den Ende   * 23/2-1942.  (tijd onbekend) door Ton Brakenhoff

 In deze barre tijden, nu er aan alle kanten gaat worden bezuinigd, kijk ik graag even naar het goedmoedige gezicht van Joop van den Ende. Joop heeft én de schaapjes op het droge én hij heeft oog voor cultuur. Dat laatste begrip heb ik even moeten nakijken om scherp te krijgen waar het Astrologisch thuis hoort. Eén van de definities zette Cultuur simpelweg tegenover Natuur en daarmee was de lijn van Huizen 2 -8 vierkant op Huizen 5-11 een gegeven. De natuur van Stier vierkant op de creatie van de Leeuw. En van Stier is de stap 2e huis, de centen snel gezet. En nu naar de horoscoop van Joop. Eerst even zijn basis, die bestaat uit de Vissen-Zon, vierkant de conjunctie van de Tweelingen-Maan met Jupiter. Daar zit de bewegelijke aard. Dan zien we het opvallende  Vliegerfiguur met Venus in de staart en Pluto op top, op de hoekpunten staat links Neptunus en rechts Jupiter. Een zeer kunstzinnige vlieger dus. En deze vlieger gaat als een raket de hoogte in. Weet u het nog van vroeger, dat de lijn op raakte en de vlieger hoog in de lucht zijn eerste duikvlucht inzette, dat dit alleen nog met snel ‘toelopen’ was op te vangen. Dan weet u ook de remedie, meer gewicht aan de staart. En voor dat gewicht kan je ook bij Joop terecht. Een zeer krachtig Aarde aspect in de vorm van de conjunctie  van Uranus, Mars en Saturnus in Stier. Jammer dat deze regering nooit heb leren vliegeren. De horoscoop van Joop van den Ende:

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *