Te Koop:prachtig schilderij van de sterrenbeelden

Ik kreeg deze week een email van de Belgische kunstenaar, Kris Maes. Kris heeft een prachtig groot schilderij gemaakt (2 x 2 meter) van de sterrenbeelden. Het geheel ziet er prachtig uit. Helaas is de foto- file die Kris mij heeft toegestuurd te groot om op te laden voor deze blog.   Deze link laat wel de individuele sterrenbeelden zien. De afbeelding van de sterrenbeeld Waterman komt van deze site vandaan. Ik had wel een paar vragen voor Kris – en dit zijn zijn antwoorden:

Waarom heb je dit werk gemaakt Kris?
Ik geloof in de werking van de sterren en planeten.Mijn kennis is zeer miniem maar het fascineert me om de karaktertrekken van elk sterrenbeeld in de mensen te ontwaren en te begrijpen dat elk individu reageert op basis van dit teken samen met alle aspecten als ascendant, descendant, schaduwbeeld, ….Het is ook mooi hoe je een haarscherpe analyse kunt maken aan de hand van een berekening, een constructie.

Hoe lang heb je aan het schilderij gewerkt?
Ik heb dit werk op 12 maanden gemaakt en telkens in de maand van het sterrenbeeld hetzelfde sterrenbeeld geschilderd en me ingeleefd in de essentie van het teken

Wat is de prijs voor dit schilderij?
Euro 2300 maar ik ben eventueel wel bereid om enkele tekens apart te verkopen.

Indien je een afspraak wilt maken met Kris om het schilderij in het geheel te bekijken,of te kopen dan kun je hem mailen onder dit adres: maes.kris1@telenet.be

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Te Koop:prachtig schilderij van de sterrenbeelden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *