Week horoscoop: De Boogschutter komt eraan…

Week horoscoop: Deze week begint met de overstap vandaag van de Zon naar het teken Boogschutter. Boogschutter is een door Jupiter beheerde teken, en Jupiter staat momenteel sterk in Vissen. Dit houdt in dat zaken die onder Jupiter en Boogschutter vallen extra vaart en aandacht zullen krijgen. Onder Boogschutter vallen o.a. reizen, filosofie, religie, studeren, wetenschappelijk onderzoek en risico nemen. Boogschutter kijkt graag vooruit en al weet hij lang niet altijd waar zijn pijlen terecht zullen komen, bij de Boogschutter gaat het altijd om het avontuur, de reis zelf. Boogschutter is enthousiast – en door de Jupiter verband – heeft het teken een sterk sociaal geweten. Boogschutter wil graag anderen bij zijn plannen betrekken -hoe meer zielen hoe meer vreugde. Hij doet zijn beste om zijn visie op anderen over te brengen. Boogschutters kunnen moeilijk tot geestelijk stilstand gebracht kunnen worden. Ze zitten vol plannen en ideeen. Het teken is dan ook beweegelijk genoemd.  Boogschutter verwacht geen beren op de weg. In tegendeel hij is optimistisch – dit betekent dat tegenspoed heel ingrijpend voor een Boogschutter kan zijn. Het wordt immers niet verwacht. Toch kan de Boogschutter veel van tegenslagen leren en hierdoor ook wijs worden. In feite leeft men om deze levenslessen te leren. Het grote verband zien is belangrijk. Uitzichzelf  heeft de Boogschutter meestal veel zelfvertrouwen. Trouwens, ik spreek nu over zuiver Boogschutter kwaliteiten – vanzelfsprekend kunnen aspecten in de individuele horoscoop dit beeld enigzins veranderen.

Week horoscoop: Op dinsdag staat de Maan in Tweeling in oppositie met Mercurius /Mars in Boogschutter, en vierkant Jupiter/Uranus in Vissen. Maan in Tweeling is hongerig naar nieuws en informatie, het is ook een teken dat met ongekende snelheid informatie weer aan anderen doorgeeft. Maan in Tweeling is een Twitter stand per uitstek. Ik denk dat de social network sites (Facebook, Hyves, enz.) een hoge Maan/Tweeling gehalte hebben. Jupiter heeft ook iets met nieuws de wereld rond sturen.  Er is een hoge energie in het collectief op dinsdag. Dit zou een schokkend bericht (Mercurius-Mars-Uranus) kunnen zijn, maar Jupiter heeft ook met wetenschap te maken en Maan met vrouwen. Staat er misschien een onrust makend onderzoek in het nieuws? We zullen het nieuws goed volgen deze week…

Week horoscoop: In het weekend staat de Maan in Leeuw en op vrijdag maakt ze een driehoek met de Zon. Dit is een ingaande driehoek – wat inhoudt dat plannen die een paar weken geleden gesmeden waren, nu hun vruchten beginnen af te werpen. De volle maan is voorbij, dus we zitten in een periode van oogsten van wat er gezaaid is. Op zaterdag staat de Maan in sextiel met Saturnus – dit geeft zelf discipline. Mensen zijn in staat om de verleiding iets te kopen te weerstaan, of een verlangen uit te stellen. Op zondag  staat de Maan in driehoek met zowel Mars als Mercurius en haar laatste aspect is een sextiel met Venus in Weegschaal.  De Maan is van natuur veranderlijk, maar in Leeuw krijgt ze meer standvastigheid, als je deze mooie aspecten erbij optelt, dan kan er in het weekend veel tot stand gebracht worden.

Prettige week…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Week horoscoop: De Boogschutter komt eraan…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *