Week horoscoop: Overdrijving van alle Mars zaken…

Week horoscoop: Deze week begint onder de invloed van een Mars, Jupiter vierkant. Mars is in Boogschutter en door Jupiter beheerd. Mars wordt hierdoor behoorlijk ‘opgefokt’ en het gevaar is dat men te veel wil bereiken, te veel agressie toont of te grote risico’s wil nemen. Jupiter heeft de neiging dingen groter te maken dan ze zijn, en Mars is uitzichzelf nogal een vechtersbaas. Overdrijving van alle Mars zaken, seks, werk, agressie, noem maar op. Daarna loopt Mars richting Uranus wat met een vleugje grilligheid gepaard zal gaan. Mars aktiviteit moet dus getemperd worden met een dosis verstand. Eerst denken – dan pas doen. Op dinsdag wordt dit echter  bemoeilijkt door de stand van de Maan in Maagd. De Maan neemt plaats tussen Mars en Uranus in,  waardoor er een  t-vierkant in de beweegelijke tekens ontstaat. Deze stand zal onrust in het collectief met zich mee brengen. Mensen die werken met het publiek, in een winkel bijvoorbeeld,  zullen dit ongetwijfeld merken onder hun klanten. Het zijn van die dagen waar ‘gekke dingen’ gebeuren, of waar er veel meer lijkt te gebeuren in een zaak dan normaal het geval is. Druk is ook een woord dat bij mij opkomt.

Week horoscoop: Op dinsdag ochtend vroeg maakt Venus de overstap van Weegschaal naar Schorpioen. Met de retrograde periode erbij geteld, heeft Venus lang in haar eigen teken mogen vertoeven – maar nu is het feest echt voorbij. Op maandag en dinsdag avond, staat Lady Gaga in de Ahoy. Haar extreme uitdossingen zijn niet ‘vrouwelijk’ in de klassieke zin van het woord. Lady Gaga is alles behalve de belichaming van harmonie, en schoonheid. In haar niets verhullende pakjes en body-stockings, straalt ze eerder een rauwe sekstualiteit uit. Vaak gefotografeerd in een donker zonnebril – heeft Lady Gaga ook een nogal mysterieuze uitstraling. Dit zijn dan ook woorden die van Venus in Schorpioen van toepassing zijn. Venus in Schorpioen heeft een sterke en nogal mysterieuze aantrekkingskracht.

Week horoscoop: Op woensdag maakt Mercurius de overstap naar het aarde teken Steenbok. Steenbok is serieus en nogal nuchter van aard, en Mercurius in dit teken wordt gedwongen meer belangstelling voor de praktische kant van de zaak te hebben. Mercurius is minder genuanceerd in Steenbok – en zal zijn vleugels moeten inpakken. Steenbok eist discipline, struktuur en oog voor het proces. Maar juist hierdoor kan Mercurius in Steenbok zichtbare resultaten halen, en bij de Steenbok staat dat doel voorop. Eenmaal in Steenbok loopt Mercurius richting Pluto – waardoor de kans voor nog meer onthullingen over tot dan toe verborgen aktiviteiten – toeneemt.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *