ZIN: Jaar horoscoop Nederland 2011

Ik heb net mijn kopie van de december nummer van het tijdschrijft ZIN gekregen. Heel spannend omdat ik er zelf een artikel in heb staan: namelijk een  jaar horoscoop voor Nederland 2011. Het was wel een klus – maar ik ben echt tevreden met het eind resultaat.  De vormgeving is super. Deze kopie van ZIN – ga ik – voor altijd bewaren. Ik heb natuurlijk niet voor niets de Maan in Kreeft 😉 Heb je ZIN om het stuk te lezen? ZIN staat vanaf nu te koop, en kost Euro 4.95.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Elizabeth Hathway DFAstrolS en getagd, , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op ZIN: Jaar horoscoop Nederland 2011

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *