Kunst vondst Picasso

In mijn keek op de week van 15 november schreef ik over de mogelijkheid dat een kunstwerk terug gevonden zou kunnen worden. Ik citeer: ‘Planeten die na een retrograde periode weer vooruit gaan lopen – signalleren een einde aan een situatie die speelt vanaf de tijd dat de retrograde periode begon. Komt er misschien een belangrijk kunstwerk dat men verloren achtte opnieuw in het nieuws?’ Dit ‘highlight’ een van de problemen dat we met astrologie hebben. Ergens in september is er contact tussen de electricieen en Claude Picasso. In november toen ik dit stuk schreef – al was het verhaal nog niet openbaar  – is er zeker sprake geweest in bepaalde kringen (bijvoorbeeld onder de familie van Picasso en tussen de kunst experts die de authenticiteit van het werk moesten bepalen) sprake van een enorme vondst. Desalniettemin, ben ik zelf wel erg blij met mijn uitspraak.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Kunst vondst Picasso

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *