Sinterklaas artikelen op een rij… Zie ginds komt de stoomboot

 

Heimwee naar Sinterklaas? Daar heb ik mezelf een paar keer opgetrapt de afgelopen weken. De eerste keer dat het gebeurde, maakte ik met mijn hond, een zondag ochtend wandeling langs de Amstel. Ik kwam onverwachts in een oude – en toch bekende drukte terecht. Ouders, met volgeladen bakfietsen, kinderen verkleed als Zwarte Piet, kleintjes in kinder wagens, en overal die verwachtingsvolle gezichten. Ik zag het voor me. Straks zou de grote stoomboot verschijnen, omringd door bootjes van allerlei soorten en maten. Goh. Ik pakte mijn mobiel en belde zoonlief, “Zeg… weet jij Sinterklaas komt zo aan, wil je hierheen komen om te kijken?” . “NEE!!”. De tweede keer was vanochtend, toen mijn zoon aan het zappen was. Ineens zaten we midden in het Sinterklaas journaal. Zoonlief keek. Ik keek. Nostalgie overheerste. Welk ramp zou er dit jaar Sinterklaas bijna verpesten? Welke fouten Pieten of andere boeven zouden dit jaar voor spanning, drama en omisbare televisie zorgen? Na krap 2 minuten waren we terug bij MTV. Zo gaat het.

Desondanks zijn desinteresses – heeft mijn zoon het wel gepresteerd een surprise en een versje, voor een jongen uit zijn klas te maken. Je kan er kennelijk- ook op het middelbare school – niet helemaal om Sinterklaas heen. Morgen is het zover…. en om dat in blogo style te vieren, hier zijn alle Sinterklaas artikelen op een rij. Het zijn er maar twee 🙁 maar die zijn wel super leuk! )Ik wens iedereen een hele fijne Sinterklaas..

De Horoscoop van Sinterklaas – door Ton Brakenhoff

De horoscoop van de Bedenker Sinterklaas Feest, Jan Schenkman door Elizabeth Hathway

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *