De enige echte Sinterklaas: Horoscoop Bram van der Vlugt

 

 

Bram van der Vlugt * 28/5-1934 (tijd onbekend) Sinterklaas. Door Ton Brakenhoff

De astrologie van Sinterklaas heeft me eerder bezig gehouden. Vorig jaar konden we een horoscoop zien van de heilige uit Mira met een Zon Neptunus conjunctie en nu de horoscoop van de levende Sinterklaas. De man die met de boot de haven binnenvaart van talrijke Nederlandse plaatsjes met uitzicht op water, zo via het scherm de huiskamer in. Zich altijd een goede bekende tonend van de Dikken Passchier en Dieuwertjes Blok en niet te vergeten van de burgemeesters van die plaatsen. Altijd goed van toon, ingetogen maar beslist en overtuigd van zijner heiligheid. Bram van der Vlugt, acteur! Op Wikipedia kan je vinden dat de man zeer veel rollen speelde in films en tv series, maar ook dat zijn stem er toe doet. De stem van Bram is een groot gegeven, zelfs is hij in ‘van Zon op Zaterdag’ de stem van God. Mercurius die ons doet spreken staat in Tweelingen, mooi geaspecteerd door Saturnus, die daarmee rust en ritme aanbrengt. Tevens krijgt Mercurius een sextiel van de Venus Uranus conjunctie vanuit Ram. Venus staat daar niet goed en Uranus is er niet te vertrouwen en dat zou je moeten horen, als je niet zo was afgeleid door wat hij vertelt. Toch is het niet alleen de geweldig, bij een Sint passende stem die Bram tot Sinterklaas maakt, het is ook zijn Zon vierkant Neptunus! De Sint zelf had immers de conjunctie. De enige echte Sinterklaas: Horoscoop Bram van der Vlugt..

 

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff, Uncategorized en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *