Vrijdag avond astrologie in Enschede: Knoop in Knoop uit…

Knoop in knoop uit – doet mij denken aan kroeg in kroeg uit. Kennelijk leeft de Brit in mij nog! !  Goed. Het is weekend natuurlijk… en op vrijdag 10 december geeft Dick van der Mark een lezing bij astrologie vereniging Enron in Enschede. Interessant onderwerp en gezien het feit dat Mercurius conjunct Pluto en de knoop staat – een kwestie van goede timing, denk ik. Volle zaal? Het is te hopen. Het thema..

“Is er leven ná de tweede progressieve Nieuwe Maan? En zijn planeten in aspect met de Knoop hulp of hindernis?
Er is in Nederland in het verleden al veel gesproken, en iets minder geschreven, over de Maansknopen en de rol die de progressieve Maan daarin heeft. Veelal stopt het verhaal als de tweede Nieuwe Maan geweest is. Alsof we dan binnen zijn en achterover kunnen leunen. Toch heeft de derde fase weer anderen dynamieken…
Onze bewustwording van de Maansknopen verloopt niet alleen door de wisseling Noord-Zuid-Noord. M.n. harde aspecten van planeten op deze as blijken hulp of hindernis te zijn voor een onbelemmerde uitwerking van de Knoop….” Dick v.d. Mark

De lezing begint om 20.00, in Cafe de Zon, Zuiderhagen 43, Enschede. De toegangsprijs is Euro 10,=.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Vrijdag avond astrologie in Enschede: Knoop in Knoop uit…

  1. Pingback: Twilight over LvMdv | Flickr – Photo Sharing! | New Twilight

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *