Horoscoop Hans Klok

http://www.youtube.com/watch?v=1mtgGiBl01k

Hans Klok is ongetwijfeld een van Nederland’s top artiesten. Ik las vanochtend een stuk over zijn show in Las Vegas met oude Bay Watch ster Pamela Anderson als zijn assistente. Dit maakte mij nieuwsgierig naar zijn horoscoop. Al heb ik geen geboorte tijd kunnen vinden, zijn geboorte datum is wel bekend. Hans Klok, feb. 22, 1969, in Purmerend.

Met zijn Zon in Vissen – speelt de Jupiter/Uranus conjunctie een belangrijk rol in het leven van Hans Klok. Jupiter is de heerser van het teken Vissen – en de Zon staat inconjunct met beide planeten. De inconjunct is een lastig aspect, die heel prikkelend werkt. Het is een soort cosmische jeuk – je moet iets doen met de energie van de betrokkene planeten, maar wat, en hoe? Jupiter/Uranus hier in Weegschaal, geeft wel een talent om de spanning op te voeren op een dramatisch kunstzinnige manier. De conjunctie is beheerd door Venus die conjunct met Saturnus, in Ram staat. Venus/Saturnus conjunct kun je zien in dit youtube filmpje.  Het meisje (Venus) dat in een kast/doos vast zit (Saturnus) – en die Hans Klok met messen doorsteekt. Ram houdt van gevaar – en wapens vallen makkelijk onder dit teken. In feite wordt de horoscoop van Hans Klok gedomineerd door drie hele belangrijke conjuncties. Jupiter conjunct Uranus, Mars conjunct Neptunus, en Venus conjunct Saturnus. Neptunus heeft met illusies en magieërs te maken, en treedt hier samen op met een zeer daadkrachtige Mars in zijn eigen teken Schorpioen. Deze twee zijn verder ongeaspecteerd. Mars/Neptunus in Schorpioen maakt geheimzinnig en niemand mag weten hoe je je werk doet. De Maan in Stier maakt aantrekkelijk, maar ook materialistisch. Klok heeft keihard gewerkt om te komen waar hij is.

Hans Klok heeft Mercurius in Waterman driehoek Jupiter/Uranus. Deze stand doet mij aan de tarot kaart “De Magier” denken, waar een man wordt afgebeeld, handen verheven, die schijnbaar de controle over alle elementen uitoefent. Mercurius heeft met handelen te maken, en ook met de handen zelf. Fascinerende horoscoop.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen beroemdheden en getagd, . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Horoscoop Hans Klok

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *