Fijne Dagen… Zen Muziek voor de Kerst..

Vanaf 2020, vallen de Jupiter/Saturnus conjuncties in het lucht element. We zitten nu in de laatste van een 280 jaar durende cyclus waarin de conjuncties in aarde plaatsgevonden hebben. Aarde heeft o.a. met de materieele wereld te maken, en ook met onze eigen zintuigen. Ik heb deze “sound sculpture” van Harry Bertoia uitgekozen – als voorbeeld van hoe de manier waarop we naar muziek luisteren veranderd is. Zen muziek… voor de Kerst. Prachtig. Een liefdevolle en vredige kerst gewenst…. De horoscoop van Harry Bertoia, 10 maart, 1915, San Lorenzo, Italie…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Fijne Dagen… Zen Muziek voor de Kerst..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *