Workshop Klassieke Geboorteastrologie – met o.a. Oscar Hoffman

Workshop Klassieke Geboorteastrologie – met Oscar Hoffman en George van Zanten

Op zaterdag 22 januari 2011 – geeft Oscar Hoffman, samen met George van Zanten een Workshop Klassieke Geboorteastrologie. Op deze dag zullen een aantal belangrijke klassieke technieken aan de orde komen die nodig zijn om op een betrouwbare en effectieve manier geboortehoroscopen te kunnen werken. Onderwerpen die aan bod komen:

Beroep en talent, succes en motivatie
Financiёle duiding, waar komt het geld vandaan en hoeveel is het?
Voorspellen van loopbaan en succes met progressies, firdaria, tripliciteitsheren en profecties
Denken, intelligentie en communicatie
De klassieke astrologie van de liefde
Traditionele psychologie: aanvullingselement en ventielplaneet

Er zal direct gewerkt worden met de eigen horoscopen. Deelnemers zullen de besproken technieken onder begeleiding in de praktijk kunnen toepassen. Het is niet alleen luisteren maar ook zelf doen. De nadruk ligt op helder en concreet leren duiden op basis van eenvoudige maar effectieve technieken. De dag is ook geschikt voor astrologen zonder voorkennis van klassieke technieken, alles wordt van de basis af opgebouwd.

Oscar Hofman en George van Zanten, zijn beide redacteuren van het tijdschrift Anima Astrologiae en praktiserende klassieke astrologen.

Deze workshop kost 100 euro. Er is een 10% korting voor studenten en afgestudeerden van de opleidingen van George van Zanten, Oscar Hofman en John Frawley. Dit bedrag kan worden gestort op girorekening 4736157 (t.n.v. O. Hofman, Dr Bauerstraat 46, 4205 KB Gorinchem, o.v.v. “geboorteastrologie”).

De workshop begint om 10:00 op zaterdag 22 januari en wordt gehouden in: De Boerderij Pastoor Hordijkstraat 5B 5243 VV Rosmalen (vlakbij Den Bosch) (5 minuten lopen van het station, ruime en gratis parkeergelegenheid pal achter De Boerderij)

Reserveren per e-mail bij Oscar Hofman: oshofman@xs4all.nl, (of tel. 0183-649405) en door storting van 100 euro op de bovengenoemde rekening. Bij Oscar kunt u ook een routebeschrijving verkrijgen. De inschrijving kosteloos annuleren kan tot en met 15 januari.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *