Astrologie.blogo jaaroverzicht 2010

 

Astrologie.blogo jaaroverzicht: mei 2010

Mei begon met verkiezingen in de UK . Terwijl in Amsterdam, Herdenkingsdag werd ernstig verstoorde toen iemand schreeuwde tijdens de drie minuten stilte op de Dam. Op de dag voordat Mercurius direkt ging, werden EU financiële ministers met elkaar eens over een financiële deal om te voorkomen dat het financiële crisis in Europa nog erger wordt. Op 24 mei, maakte Uranus de eerste overstap naar het teken Ram.

Astrologie.blogo jaaroverzicht 2010

Op 7 juni gaat Nederland naar de stembus – en met Jupiter/Uranus in beeld, was er alle ruimte voor verassingen. In juni wordt Joran van der Sloot gearresteerd en de eerst WK Voetbal toernooi in Africa, begint in Johannesburg. Een tennis match begint op 23 juni, die alle Wimbledon records zal breken. “The final set was won  after an astonishing 13 hour battle fought out over three days. The score in the final set: 70 games (John Isner) to 68 (Nicolas Mahut)”.
D
e Deep Water Horizon oil spill, domineert het nieuws, en BP spokesman Tony Hayward, is de belichaming van de kwaad. (Deep Water Horizon Rig Accident – April 20th, 2010, 09.56, CDT, co-ordinates, 28 N 25, 88 W 81 – ik heb zelf de co-ordinaten ingevoerd, en als locatie Biloxi, Mississippi).

Astrologie.blogo jaaroverzicht 2010, juli

Saturnus maakt de definitieve overstap naar het teken Weegschaal. Rusland en de VS ruilen spionnen op de vluchthaven vanVienna. En niet te vergeten… Nederland verliest in de WK finale 🙁

Astrologie.blogo jaaroverzicht 2010, augustus

Laura Dekker mag eindelijk in haar Guppy vertrekken. De Anne Frank boom valt om. En een post, met de titel, “de energie van een naam“, lokt de meeste reacties ooit van blogo lezers!!

Zo eindigt deel II van mijn jaaroverzicht. Morgen sept, oct, nov en december 2010.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in jaaroverzicht 2010 en getagd, . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Astrologie.blogo jaaroverzicht 2010

  1. Pingback: Astrologie.blogo jaaroverzicht 2010 - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *