Astrologie.blogo jaaroverzicht 2010

 

Dit is het laatste deel van de Astrologie.blogo jaaroverzicht 2010: september

In september – was men bezig met de rechtse coalitie. Maar… Rutte en de Uranus/Pluto generatie, Weten ze hoe het hoort? Op 9/11 sprak  Geert Wilders in New York,  en de Paus bezocht de UK. Na een ontploffing in een mine in Chile in augustus – dit stukje over Saturnus/Pluto en hun redding. Oh.. En Ed en niet David Milliband wordt de nieuwe leider van de ‘UK Labour Party’.

Astrologie.blogo jaaroverzicht 2010: oktober

In de UK, worden de Druïden als een bonafide godsdient erkend. Op 13 oktober, verschijnt de eerste van de 33 Chileense mijnwerkers boven de grond. Het eerste kabinet Rutte is een feit. Harry Mulisch overlijdt.

Astrologie.blogo jaaroverzicht 2010: november

Met Jupiter conjunct Uranus, haalt de onzichtbaarheidsjas het nieuws. In de VS worden de mid-term elections gehouden. Een mundane kijk op de VS en haar secondaire progressies. Prince William en Kate Middleton gaan trouwen. Honderden kunstwerken van Picasso komen boven water drijven… Oh.. en deze fantastische video op YouTube over de ontdekking van asteroids

Astrologie.blogo jaaroverzicht 2010: december

Met de publicatie van documenten over de oorlog in Afghanistan, word de jacht op Julian Assange ingezet. Het duurde niet lang, voordat Julian in de UK gearresteerd werd. De 2018 WK voetbal gaat naar Rusland. En er breken rellen uit in de UK over de verhoging van de studiekosten voor studenten in England. Charles en Camilla’s auto wordt aangevallen. De “Christmas Island Tragedy”  doet ons beseffen hoe kwetsbaar asielzoekers zijn. Sneeuw creeërt chaos voor reizigers.  Captain Beefheart overlijdt :-(.

Zo eindigt mijn astrologie.blogo jaaroverzicht van 2010… Voor het gemak, hier zijn de links naar deel 1 en deel 2 van deze series.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in jaaroverzicht 2010 en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *