Astrologie jaarhoroscoop 2011 Boogschutter

 Gratis Astrologie jaarhoroscoop Boogschutter 2011 door Elizabeth Hathway

 Januari begint met de laatste conjunctie van Jupiter en Uranus in het huis van je horoscoop dat met je thuis te maken heeft. Trouwens – thuis – in de ruimste zin van het woord. Denk ook aan je eigen wortels, je familie, en aan hoe je je in je lichaam voelt. Het zou kunnen zijn dat er enorme veranderingen op dit ‘thuis’ gebied plaatsgevonden hebben in het afgelopen jaar. Misschien ben je verhuisd, of is een situatie radicaal verandert. Hoe dan ook je gaat het nieuwe jaar in met een gevoel van opluchting. Ik denk dat je nu sterker in je schoenen staat – en dat maakt je open voor nieuwe uitdagingen, zeker op creatief gebied.

  Gratis Astrologie jaarhoroscoop Boogschutter 2011

Op 12 maart maakt Uranus de overstap naar het vuur teken Ram. Dit is een heerlijk gewaagde energie. Ram durft stappen in het onbekende durft te zetten, en Uranus brengt vernieuwingen in al zijn gedaantes. Dit alles speelt zich af in het huis van je horoscoop dat o.a. met kinderen, creativiteit, plezier maken, en met sport te maken heeft. Dat Uranus een driehoek verhouding met jouw eigen Zon maakt – betekent dat je de energie op een positieve manier een plek in je leven kunt geven. Je bent vernieuwend bezig – maar niet op een al te radicale manier. Daarnaast vanaf 22 januari staat Jupiter ook in Ram. De overgang van deze twee planeten, brengt meer vuur in het collectief en daar heb je profijt van. Anderen staan eerder open voor je plannen en ideeën – en je vermogen om mensen bij elkaar te brengen neemt toe. Wat het jaar ook brengt – in jezelf – ben je optimistisch. 

  Gratis Astrologie jaarhoroscoop Boogschutter 2011

Op 3 maart, komt ook de Noorderlijke Maansknoop (NM) in je teken te staan. De NM heeft met kansen en ontwikkelingen te maken, die de ziel tot groei brengen. Een andere persoon kan een speciaal rol hierin hebben. Boogschutter is een reisteken – zodat een reis een enorme impact op je leven kan hebben. Tevens met de Zuidelijke Maansknoop (ZM) in het huis van partnership, zou je dit jaar een speciale relatie met iemand kunnen beginnen. Het NM heeft wel een element van streven. Je moet je best doen om de groei te bevorderen – dat wordt je niet op een presenteerblad geserveerd.

  Gratis Astrologie jaarhoroscoop Boogschutter 2011

Pluto is nog altijd actief op het gebied van financiën in je horoscoop. Dit vraag goede management van je resources. Boogschutters kunnen gul zijn, en veel weg geven – nu moet je keuzes maken. Goed beheer van je inkomen wordt gevraagd.

  Gratis Astrologie jaarhoroscoop Boogschutter 2011

Met Mercurius retrograde in Boogschutter vanaf 24 november, kunnen innerlijke onzekerheden toeslaan. Je hoofd zit misschien overvol met gedachten en ideeen dat je eventjes de bomen de bos niet  meer ziet. Wacht dus tot na 14 december met het nemen van belangrijke beslissingen.

 Indien u meer informatie wilt hebben over uw eigen horoscoop, of een specifieke astrologische vraag hebt, kies voor een (korte) persoonlijk horoscoop consult. Dit kan ook via email, telefoon, of Skype. Voor informatie, email: hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in jaarhoroscopen 2011, Uncategorized en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *