Astrologie jaarhoroscoop 2011 Kreeft

 Gratis Jaarhoroscoop 2011 Kreeft door Elizabeth Hathway

 Het afgelopen jaar had je de wind voor een groot deel mee Kreeft. Jupiter in Vissen heeft je veel levenswijsheid en kennis geschonken – en dan hebben we het niet eens over Uranus gehad – die de afgelopen jaren veel veranderingen op je pad heeft gebracht. Je hebt dus vol op de kans gehad om zonder al teveel tam tam, het nieuwe in je leven toe te laten. Misschien zou je nu lekker willen luieren? Helaas – met Jupiter (vanaf 22 januari) en Uranus (vanaf 12 maart) actief op het gebied van beroep en maatschappelijke ambitie, lijkt het alsof een slapende reus in je wakker wordt gemaakt. Je wilt je stempel op je beroepsleven zetten, en alles wat je kans op interessant en passend werk groter zou kunnen maken, wordt nu met beide handen gepakt. Je ruikt kansen. Kreeft is een waterteken, dus maak volop gebruik van je intuïtieve inzichten om je nieuwe weg te vinden. Je voelt het aan Kreeft. Trouwens dit intuïtieve vermogen zal ook toenemen in de komende jaren – maar bereikt een voorlopige hoogtepunt tussen 4 april en 5 augustus, als Neptunus eventjes zijn tenen in het teken Vissen doet.

 Gratis  Jaarhoroscoop 2011 Kreeft

2011 is een jaar die je de mogelijkheid biedt om je innerlijke onzekerheden enigszins te overwinnen. Saturnus – is behoorlijk aktief vanuit je diepste wezen. Hij fluistert in je oor: “dat kan je niet doen, maken, geloven, jezelf permitteren… enz.”. Door naar je innerlijke stem te luisteren, en het ook tegen te spreken, boor je nieuwe gedachten en gebieden in jezelf aan. Je bent steeds aan het veranderen – net als de Maan die je teken beheert. Het is belangrijk om af en toe stil te staan, en om over je schouder heen te kijken. Je bent ver gekomen Kreeft – maar de reis is eigenlijk pas begonnen. Door in 2011 – uit je comfort zone te treden – leer je heel veel, niet allen over jezelf, maar ook over anderen. Pluto actief vanuit je huis van relaties, eist dat je op gelijke voet met anderen omgaat. De sterrenhemel biedt je nu het gereedschap aan, om dit doel te bereiken.

  Gratis Jaarhoroscoop 2011 Kreeft

Venus in Kreeft tussen 4 en 28 juli, is altijd interessant voor de liefde.Venus verhoogt je aantrekkingskracht. Omdat je eigen behoefte aan intimiteit toeneemt sta je ook meer open voor de aandacht van anderen.

 Indien u meer informatie wilt hebben over uw eigen horoscoop, of een specifieke astrologische vraag hebt, kies voor een (korte) persoonlijk horoscoop consult. Dit kan ook via email, telefoon, of Skype. Voor informatie, email: hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in jaarhoroscopen 2011 en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *