Astrologie jaarhoroscoop 2011, Leeuw

 Gratis Astrologie jaarhoroscoop 2011 Leeuw door Elizabeth Hathway

 De twee planeten die dit jaar van teken wisselen maken de weg vrij voor nieuwe kansen voor de Leeuw. Neptunus in de Waterman – heeft het moeilijk voor je gemaakt om je doelen helder voor oog te krijgen, en vooral relaties – zowel persoonlijk als zakelijk – hebben je dikwijls teleurgesteld. Leeuw heeft een zeer sterke wilskracht – maar Neptunus heeft je bloot gesteld aan situaties die je vermogen om je eigen leven te dirigeren aan het diggelen heeft gebracht. Maar …. Je hebt een belangrijke les geleerd: je hebt niet altijd alles in eigen handen. Vanaf 4 april – begint Neptunus de overstap naar Vissen – en zo komt er een belangrijk en leerzame fase van je leven tot een einde.

 Gratis  Astrologie jaarhoroscoop 2011 Leeuw

In 2011 lokt het nieuwe leven in al zijn gedaantes. Uranus – planeet van de grote veranderingen – stapt over naar het vuur teken Ram – en zodoende komt er nieuwe inspiratie. De uitdagingen – waar de Leeuw van gedroomd heeft – komen eindelijk op gang. Ook Jupiter – de grote kansen maker – staat tot juni 2011 ook in Ram – er is dus volop vuur aanwezig in het collectief – en dat is jouw element. Je voelt nieuwe energie door je aderen stromen. Je durft stappen in het onbekende te zetten, en neemt je plaats in, midden op het podium, onder de voetlichten. De noorderlijke maansknoop – in Boogschutter – vanaf begin maart – is nog een aanwijzing dat je een creatief, en spannend jaar tegemoet gaat. Laat je eigen autoriteit zien en durf een centrale rol te spelen.

  Gratis Astrologie jaarhoroscoop 2011 Leeuw

Saturnus daagt je uit om meer te vertrouwen op je eigen oordeel. Let op je communicatie, wat je zegt, en hoe je het zegt. Probeer minder advies van derden te vragen, en daarvoor in de plaats, meer op je eigen innerlijke stem te letten. Geef jezelf goede raad. Saturnus staat nu mooi in sextiel met je Zon. Het is tijd om wat je over jezelf geleerd hebt, toe te passen.

  Gratis Astrologie jaarhoroscoop 2011 Leeuw

Reizen staat zeker op de agenda. Niet alleen korte reizen, maar ook lange reizen trekken je heel erg aan.

  Gratis Astrologie jaarhoroscoop 2011 Leeuw

Financiële middelen staan in juli en augustus onder druk en misschien moet je met minder rond komen dan je had verwacht. Neem geen financiële risico’s in deze periode, en wacht met het tekenen van contracten tot na 26 augustus. Een plan kan mooier lijken dan het is, of heeft langer nodig om van de grond te komen dan je dacht. Je zult geduld nodig hebben.

  Gratis Astrologie jaarhoroscoop 2011 Leeuw

Op 28 juli staat Venus  in je teken, en ze maakt ook vrijwel direct contact met Uranus. Liefde en opwinding gaan nu samen. Partners kunnen voor verassingen zorgen en autonomie speelt een belangrijke rol in je liefdesrelaties. Plotsklaps verliefd worden behoort tot de mogelijkheden. Uranus werkt als bliksem – en Venus maakt je ontvankelijk voor een relatie.

 Indien u meer informatie wilt hebben over uw eigen horoscoop, of een specifieke astrologische vraag hebt, kies voor een (korte) persoonlijk horoscoop consult. Dit kan ook via email, telefoon, of Skype. Voor informatie, email: hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in jaarhoroscopen 2011 en getagd, . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Astrologie jaarhoroscoop 2011, Leeuw

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *