Astrologie jaarhoroscoop 2011 Maagd

 Gratis jaarhoroscoop 2011 Maagd door Elizabeth Hathway

 Neptunus begint in april 2011 de overstap te maken naar het teken Vissen en de Maagd begint langzaam maar zeker onder de invloed van zijn subtiele energie te staan. Plannen kunnen anders uitpakken dan je had gedacht, en er kunnen situaties ontstaan die je vermogen om alles rationeel aan te pakken, op de proef kunnen stellen. Neptunus wil je eigenlijk leren om het rationele enigszins los te laten en een nieuwe, meer meditatieve instelling aan te nemen. Neptunus maakt sensitief en nogal dromerig – zodat je makkelijk dingen kunt vergeten. Je zult misschien merken dat je een toenemende behoefte hebt  aan zowel rust als ruimte. Neptunus heeft ook met louteringsprocessen te maken, en met het op je in laten werken van gebeurtenissen. Daarnaast heeft Neptunus ook met fantasie, ‘glamour’ en ‘fame’ te maken. Hollywood is een typische Neptunus gebeuren.

 Gratis  Astrologie jaarhoroscoop 2011 Maagd

Je heerser Mercurius stipt een aantal belangrijke gebieden aan in 2011. Vanaf 9 maart tot 23 april, kan er een situatie spelen dat te maken heeft met de financiële situatie van je partner. Je gezamenlijke financiën hebben aandacht nodig. Wacht met het tekenen van een contract tot na 23 april. In dezelfde periode zou er ook sprake kunnen zijn van een erfenis – met misschien wat twist eromheen. Het is ook mogelijk dat je een verborgen talent in jezelf ontdekt of dat je bepaalde weerstand in jezelf moet overwinnen. Tussen 24 november en 14 december kan een situatie thuis veel aandacht vragen. Misschien moet er wat in huis opgeknapt worden, of kan er twijfels ontstaan over de koop van een huis. Een ruzie met een familie lid behoort ook tot de mogelijkheden. Het is beter te wachten met het tekenen van contracten tot na 14 december.

  Gratis Astrologie jaarhoroscoop 2011 Maagd

Vanaf begin juli neemt je behoefte aan deel te nemen aan kunst, cultuur en uitgaan toe. Je eigen creativiteit is ook op zijn hoogst in juli – je hebt veel ideeën en anderen staan open voor je plannen en inzichten. Kinderen kunnen nu ook een bron van geluk of inspiratie zijn.

  Gratis Astrologie jaarhoroscoop 2011 Maagd

Voor de Maagd in 2011 staan verre reizen ook op de agenda. Je kiest graag voor een spirituele of filosofische, bestemming. Dit jaar zie je reizen als een soort leerproces. Je wilt ervaringen opdoen waar je wijzer van wordt. Verliefd worden op iemand in het buitenland of op een buitenlander, behoort ook tot de mogelijkheden.

Indien u meer informatie wilt hebben over uw eigen horoscoop, of een specifieke astrologische vraag hebt, kies voor een (korte) persoonlijk horoscoop consult. Dit kan ook via email, telefoon, of Skype. Voor informatie, email: hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in jaarhoroscopen 2011 en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *