Astrologie jaarhoroscoop 2011 Ram

 Gratis Astrologie jaarhoroscoop 2011 Ram – door Elizabeth Hathway

 Vanaf maart 2011 – staat Uranus in je eigen teken. Je krijgt nu een unieke kans aangeboden om je leven over een andere lest te gooien. Uranus is vernieuwend van aard – en Ram omarmt het nieuwe in al zijn gedaantes. De Zon is de kern van je persoonlijkheid, en Uranus is een meester in opschuddingen veroorzaken. Wees bereid om nieuwe wegen in te slaan – en sta open voor het nieuwe. Zodoende vermijd je het ene gevaar van Uranus, namelijk dat je de baby met het badwater weggooit. Uranus is revolutionair en onder zijn invloed – kunnen routine en sleur de aanleiding zijn om radicale veranderingen in je leven door te voeren. Uranus maakt alles spannender en opwindender – het alledaagse kan er nauwlijks tegenop. Maar hoe spannend het ook is, op den duur neemt de invloed van Uranus toch af… Tot 4 juni 2011 – staat Jupiter tevens ook in Ram. Jupiter opent ook deuren en biedt volop kansen aan. Jupiter breidt uit, en schenkt geluk. Ram… Je staat op het bres.. spring … maar zorg wel zelf dat je je parachute klaar hebt.

 Gratis Astrologie jaarhoroscoop 2011 Ram

Wat de liefde betreft is de periode – van 21 maart tot 15 mei interessant. Venus staat dan in je eigen teken. De liefde komt dan als het ware een stuk dichterbij. Romantiek staatboven op je agenda. Je bent gepassioneerd en gauw in vuur en vlam. Venus in Weegschaal tussen 19 september en 9 oktober is ook een hele goede tijd voor de romantiek en partnerships in het algemeen.

  Gratis Astrologie jaarhoroscoop 2011 Ram

Twijfels zullen er zeker zijn – vooral in de periode vanaf 30 maart tot 23 april. Mercurius staat dan retrograde in je eigen teken, zodat je plannen met moeite van de grond kunnen komen. Dit is niet de beste periode om contracten te tekenen, of andere serieuze beslissingen te nemen.

  Gratis Astrologie jaarhoroscoop 2011 Ram

Pluto staat nog altijd bij jouw in het gebied van je horoscoop dat met je beroep te maken heeft. Er kunnen zich veranderingen voordoen. Misschien is het tijd om goed na te denken over wat je wilt doen. Door zelf de heft in handen te nemen, en je eigen beslissingen te nemen, kun je onder de invloed van Pluto, je autoriteit uitbreiden. Kansen ook op werkgebied – komen het meest voor in de periode dat Jupiter in je teken staat, namelijk tot mei 2011.

 Indien u meer informatie wilt hebben over uw eigen horoscoop in 2011, of een specifieke astrologische vraag hebt, kies voor een (korte) persoonlijk horoscoop consult. Dit kan ook via email, telefoon, of Skype. Voor informatie, email: hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in jaarhoroscopen 2011 en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *