Astrologie jaarhoroscoop 2011 Schorpioen

 

 Gratis Jaarhoroscoop 2011 Schorpioen door Elizabeth Hathway

 2011 begint met wat interessante ontwikkelingen op het gebied van werk. Mars – de heerser van je teken – is aktief op beroepsgebied – en biedt je de kans om te laten zien wat je toe in staat bent. Mars activeert. Dit is geen tijd om achterover in je stoel te leunen. Toon initiatief en wees bereid om hard te werken om je doel te bereiken. Er zijn mogelijkheden – tot eind februari – om je positie te verankeren, of om nieuwe wegen in te slaan.

  Gratis Jaarhoroscoop 2011 Schorpioen

Saturnus staat nog altijd in het huis van je horoscoop dat sterk met het verleden gebonden is. Aspecten van je leven – die nu tot het verleden behoren – moeten alsnog een plek krijgen. Maak tijd vrij voor het bewerken van verlies. Dit is tevens een uitstekende tijd om je innerlijke leven te ordenen. Dit kun je praktisch vorm geven door – bijvoorbeeld – oude foto’s in een album te plakken, door je  administratie te gaan, of door gewoon wat vaker de natuur op te zoeken. Een wandeling in rust en stilte kan je innerlijke kracht versterken.

  Gratis Jaarhoroscoop 2011 Schorpioen

Vanaf juni komt het planeet Jupiter in je huis van relaties te staan. Dit brengt kansen op het gebied van liefde, en relaties in het algemeen staan sterk in beeld. Een samenwerking dat na juni begint – kun vruchten afwerpen. Laat innerlijke onzekerheid je niet weerhouden om het nieuwe te omarmen.

  Gratis Jaarhoroscoop 2011 Schorpioen

Op 12 maart maakt Uranus de overstap naar Ram en zodoende wordt de Schorpioen uitgedaagd om het alledaagse te vernieuwen. Indien je bijvoorbeeld al lang over een meer gezonde levensstijl gedacht hebt, zou je nu de eerste stappen kunnen ondernemen. Je belangstelling voor alternatieve diëten, medicijn, en therapieën neemt toe. Je bent in staat om intuïtief te weten, wat wel of niet bij je past. Deze stand van Uranus kan je echter ook rusteloos van geest maken. Het alledaagse wordt gauw als saai ervaren.

  Gratis Jaarhoroscoop 2011 Schorpioen

In 2011 blijft Pluto je stimuleren en aanmoedigen om je denkpatronen te veranderen. Schorpioen is een vaste teken, en heeft gauw de neiging om in alles of niets te denken, en verandert niet makkelijk van inzicht. Echter, Pluto nu in het huis van je horoscoop dat met denken en communiceren te maken heeft, biedt je de mogelijkheid om bij de onderliggende oorzaak van sommige van je gedachten te komen. Zodoende leer je belangrijke lessen in het los te laten. En loslaten is heel goed voor de Schorpioen.

  Gratis Jaarhoroscoop 2011 Schorpioen

Neptunus wisselt ook eventjes van teken in 2011. Van 4 april tot 5 augustus staat hij in het water teken Vissen. Onder deze stand, zal je creativiteit toenemen evenals je aantrekkingskracht. Volgend jaar maakt Neptunus de definitieve overstap. Dit is een voorproefje.

Indien u meer informatie wilt hebben over uw eigen horoscoop, of een specifieke astrologische vraag hebt, kies voor een (korte) persoonlijk horoscoop consult. Dit kan ook via email, telefoon, of Skype. Voor informatie, email: hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in jaarhoroscopen 2011 en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *