Astrologie jaarhoroscoop 2011 Steenbok

Gratis Astrologie jaarhoroscoop 2011 Steenbok door Elizabeth Hathway

 De laatste zonsverduistering van de huidige cyclus in je teken, vindt plaats op 4 januari en je wordt uitgedaagd om nieuwe structuur in je leven aan te brengen – vooral op het gebied van werk en beroep. Gedurende 2011 moet je proberen je eigen innerlijke onzekerheden weg te werken. Wees bereid om op een geconcentreerde manier je doelen voor ogen te krijgen. Met genoeg focus, kun je ze verwezenlijken. Saturnus nu in Weegschaal daagt je uit om op een meer geordend, gestructureerde manier bezig te zijn. Innerlijke twijfels staan je nu in de weg – en je bent zelf verantwoordelijk voor het overkomen van de barrières die in je weg staan.  Op 25 februari maakt Jupiter een vierkant met Pluto – nu stevig verankerd in de Steenbok. Er liggen kansen voor je, maar zorg wel dat je op een goede manier met anderen omgaat. Je moet je eigen karretje spannen en zelf de dirigent van je eigen werkproces worden. Verstop je niet achter anderen – en durf zelf in het voetlicht te treden. Indien je in februari op een goede manier handelt, komen er een tweede ronde kansen begin juli. Je carrière staat nu zo sterk in beeld, dat dit zou ook kunnen betekenen dat de tijd rijp is om iets anders te gaan doen, zeker als je ongelukkig bent in het werk dat je nu doet. Pluto in Steenbok biedt je de gelegenheid om je verborgen talenten aan te boren – en geeft je de kracht om desnoods voor een nieuwe richting te kiezen.

 Gratis Astrologie jaarhoroscoop 2011 Steenbok

Zowel Jupiter als Uranus staan in Ram in 2011 – en komen nu in het vierde huis van je horoscoop te staan. Dit zou voor opschuddingen kunnen zorgen, of voor grote veranderingen. Kinderen verlaten de nest – of misschien staat verhuizen op de agenda. Het is ook mogelijk dat je in 2011 een eigen huis koopt. Je bent vernieuwend bezig. Diep in jezelf bespeur je een hunkering voor een andere  omgeving. Je merkt dat je meer ruimte nodig hebt en je komt nieuwe elementen van jezelf tegen.

 Gratis Astrologie jaarhoroscoop 2011 Steenbok

Vanaf 4 juni komt Jupiter in het aarde teken Stier te staan, in het huis van je horoscoop dat met creativiteit, kinderen, en plezier te maken heeft. Je behoefte aan lol maken is groot tijdens de zomer maanden. Je kunt ook genieten van je kinderen of van andermans kinderen. Je wordt wat speelse. De positieve energie van Jupiter kun je nu heel goed gebruiken. Zelfs de meest serieuze Steenbok laat zich van zijn vrolijke kant zien. Met Saturnus – je heerser – retrograde van 26 januari tot 13 juni – het is duidelijk dat je in tweede helft van 2011 – meer in je kracht komt te staan.

  Gratis Astrologie jaarhoroscoop 2011 Steenbok

En toch is periode 15 mei tot 16 juni een interessante periode voor de liefde – met Venus aktief in het huis van plezier  – zorg dat je geen interessante uitnodigingen afslaat. Venus in je eigen teken vanaf 26 november – is eveneens een uitstekende tijd voor singles om zich op potentiële partners te richten.

 Indien u meer informatie wilt hebben over uw eigen horoscoop, of een specifieke astrologische vraag hebt, kies voor een (korte) persoonlijk horoscoop consult. Dit kan ook via email, telefoon, of Skype. Voor informatie, email: hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in jaarhoroscopen 2011 en getagd, , , . Bookmark de permalink.

6 Reacties op Astrologie jaarhoroscoop 2011 Steenbok

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *