Astrologie jaarhoroscoop 2011 Stier

 Gratis Astrologie jaarhoroscoop 2011 Stier door Elizabeth Hathway

Vanaf 4 juni 2011 staat Jupiter in je eigen teken. Jupiter wordt gezien als de schenker van geluk en kan je vertrouwen in je zelf en in je eigen leven doen toenemen. Het feit dat je je gelukkiger voelt, betekent dat je meer open staat voor anderen, en dat je hele uitstraling anders wordt. Nieuwe mensen kruisen je pad, en brengen interessante kansen met zich mee. Vriendschappen worden belangrijker dan ooit en je rol in groepen van allerlei aarde, neemt toe.  Jupiter opent deuren o.a. op het gebied van reizen, leren, filosofie, levenswijsheid. Indien je financiële problemen hebt, kan Jupiter ook wat extra geld brengen in de vorm van erfenissen, of geld van een partner.

 Gratis  Astrologie jaarhoroscoop 2011 Stier

De liefde is belangrijk in 2011 – vooral als Venus in je teken staat tussen 15 mei en 9 juni. Venus voelt zich thuis in Stier, en je bent in deze periode extra aantrekkelijk. Sla geen uitnodigingen af. In mei staat Jupiter aan de drempel van je eigen teken. Interessante ontwikkelingen…

 Gratis Astrologie jaarhoroscoop 2011 Stier

Neptunus heeft heel lang hof gehouden op het gebied van je horoscoop dat met beroep te maken heeft. In 2011 begint hij zich langzamerhand te  verplaatsen. Er komt een stuk meer helderheid wat werk betreft. Het lijkt alsof de mist optrekt en je weer de weg voor je ziet.

 Gratis Astrologie jaarhoroscoop 2011 Stier

 In 2011 probeert Pluto je diepgewortelde ideeën over wie je bent en wat je kunt doen en bereiken af te brokkelen. Gedurende de komende jaren worden jouw diepste overtuigingen om ver geworpen. Je zult ontdekken dat de wereld anders in elkaar steekt dan je had gedacht.

 Gratis Astrologie jaarhoroscoop 2011 Stier

Met Uranus in Ram vanaf 12 maart – kom je jezelf tegen – vooral in je inhibities en angsten. Het nieuwe lokt, je ideeën zijn aan het veranderen, maar je moet wel durven bepaalde stappen te ondernemen. Je ziet hoe makkelijk het voor anderen is … en je wil het zelf ook. Maar iets houdt je tegen.. iets remt. Dit is de invloed van Uranus. 2011 is een goed jaar om te kijken naar je remmingen. Wees niet bang om van je vrijheid te genieten.

 Indien u meer informatie wilt hebben over uw eigen horoscoop, of een specifieke astrologische vraag hebt, kies voor een (korte) persoonlijk horoscoop consult. Dit kan ook via email, telefoon, of Skype. Voor informatie, email: hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in jaarhoroscopen 2011 en getagd, . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Astrologie jaarhoroscoop 2011 Stier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *