Astrologie jaarhoroscoop 2011 Tweeling

 

 Gratis Jaarhoroscoop 2011 Tweelingen door Elizabeth Hathway

 De laatste jaren heeft het teken Tweeling onder de invloed van Uranus in Vissen gestaan. Er hebben zich ongetwijfeld grote veranderingen voorgedaan, veranderingen die misschien ook heel onverwachts en misschien ook niet altijd welkom waren. Uranus schudt op –  en luidt –soms op schokkende wijze – het nieuwe in. Nu verplaatst Uranus zich naar het teken Ram – en een periode van je leven wordt afgesloten. Er komen  nieuwe kansen op je pad. Je rol en invloed neemt toe, vooral op werkgebied, waar je in staat bent om je positie verder uit te bouwen en te consolideren. Je vermogen om op een prettige en open manier met anderen om te gaan, valt op.

 Gratis  Jaarhoroscoop 2011 Tweelingen

De heerser van je horoscoop is Mercurius, en zijn retrograde periodes stippen belangrijke levensgebieden aan in 2011. Vrienden spelen een belangrijke rol tussen 9 maart en 23 april en je opinie over een vriendschap kan veranderen. In juli/augustus zou er kritiek vanuit familie kring (denk broers/zussen) of van buren, kunnen zijn over je manier van handelen. Let in deze periode goed op je woorden. Vanaf 2 november, komt Mercurius in Boogschutter, samen met de liefdesplaneet Venus, in je huis van relaties en partnerships te staan. Dit is een interessante periode voor je, ook wat de liefde betreft, maar je kunt ook je twijfels hebben. Alles lijkt ineens heel snel te gaan – te snel misschien. Stel dus je belangrijke beslissingen uit tot na 14 december. Pas dan heb je beschikking over alle relevante informatie.

 Gratis Jaarhoroscoop 2011 Tweelingen

Begin maart, komt de zuidknoop van de Maan in je eigen teken te staan. De komende anderhalf jaar word je uitgedaagd om een goede partner te zijn. Je behoefte om vrij te zijn staat haaks op je behoefte om liefde. Je zal wel iets moeten inleveren ter wille van een gelukkige relatie, en hier zal je van groeien. En.. met Saturnus nu in het vijfde huis, voor sommige Tweelingen, speelt ook de kinderwens een groter dan ooit rol in het leven.

Indien u meer informatie wilt hebben over uw eigen horoscoop, of een specifieke astrologische vraag hebt, kies voor een (korte) persoonlijk horoscoop consult. Dit kan ook via email, telefoon, of Skype. Voor informatie, email: hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in jaarhoroscopen 2011 en getagd, . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Astrologie jaarhoroscoop 2011 Tweeling

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *