Astrologie jaarhoroscoop 2011 Vissen

Gratis Astrologie jaarhoroscoop 2011 Vissen door Elizabeth Hathway

 Na en verblijf van ongeveer zeven jaar, vertrekt Uranus in maart 2011 uit je eigen teken. Uranus heeft met persoonlijke evolutie en revolutie te maken, en je zult veel over de meer grillige kanten van jezelf geleerd hebben. Vanaf januari staat Jupiter en vanaf maart Uranus in het huis van je horoscoop dat met geld en bezit te maken heeft. Dit kan interessante ontwikkelingen brengen op het gebied van financiën. Er zou sprake kunnen zijn van een bepaald geluk op materieel gebied – maar de aanwezigheid van Uranus geeft ook aan dat je originele ideeën hebt over hoe je geld kunt verdienen.

 Gratis Astrologie jaarhoroscoop 2011 Vissen

Op 4 april begint Neptunus voor het eerst in 165 jaar,  het teken Vissen toe te treden.  Neptunus heeft o.a. met je grote dromen en je fantasie leven te maken. Vissen zijn meestal heel gevoelige mensen maar de aanwezigheid van Neptunus doet hier nog een schepje bovenop. Je voelt alles haarscherp aan – en het wordt belangrijker dan ooit dat je over je eigen grenzen waakt. Neptunus kan zweverig maken – dus oppassen dat je situaties niet mooier maken dan ze zijn. Dat gezegd te hebben… Neptunus voelt zich thuis in Vissen – hij is niet voor niets de nieuwe heerser van het teken.

Gratis Astrologie jaarhoroscoop 2011 Vissen

Vanaf juni staat Jupiter in het huis van je horoscoop dat o.a. over communicatie, schrijven, denken en broers en zussen heerst. Indien je problemen hebt gehad m.b.t. deze zaken, kun er ineens – en schijnbaar uit het niets – een oplossing komen. De inhoud van een brief kan ook stof tot denken doen opwaaien.

 Gratis Astrologie jaarhoroscoop 2011 Vissen

Op liefdesgebied – is de periode 11-15 mei interessant, evenals de periode 4 tot 10 juli. Daarnaast als Venus in je eigen teken staat vanaf 27 maart tot 21 april, sta je open voor liefde en voor nieuwe relaties in het algemeen.

Mercurius staat in het huis van beroep vanaf 2 november. Indien je opzoek bent naar nieuwe werk – kun er vertragingen oplopen in sollicitatie gesprekken – en al lijkt alles soepel te lopen, zou je toch uiteindelijk teleurgesteld kunnen zijn. Het zou kunnen zijn dat de baan niet aan je verwachtingen voldoet, of dat je toch niet aangenomen wordt. Alles wordt pas duidelijk als Mercurius direct gaat op 14 december.

Indien u meer informatie wilt hebben over uw eigen horoscoop, of een specifieke astrologische vraag hebt, kies voor een (korte) persoonlijk horoscoop consult. Dit kan ook via email, telefoon, of Skype. Voor informatie, email: hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in jaarhoroscopen 2011 en getagd, . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Astrologie jaarhoroscoop 2011 Vissen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *