Astrologie jaarhoroscoop 2011 Waterman

Gratis Astrologie jaarhoroscoop 2011, Waterman door Elizabeth Hathway

 Vanaf 4 februari begint langzaam maar zeker Neptunus uit je eigen teken te verdwijnen. Misschien besef je het nog niet, maar in 2011 sluit je een belangrijke en interessante 14 jaar periode van je leven af. Neptunus heeft met religie, geloof, en met zielsroerselen te maken. Neptunus was de Romeinse God van de oceaan en onder zijn invloed, wordt alles week en zacht. Neptunus is alles behalve concreet en vindt het heerlijk om onze plannen te dwarsbomen zeker als ze onze spirituele/persoonlijke ontwikkeling in de weg staan. Onzekerheid en dromerigheid, werkelijkheid en fantasie lopen over in elkaar – en Waterman – dit heb je allemaal over je heen gehad. Maar dit is een eenmalige actie geweest – en je zal deze transit geen tweede keer in dit leven meemaken. Zo… Wat NU?

 Gratis Astrologie jaarhoroscoop 2011, Waterman

In 2011 komt Neptunus langzamerhand in het tweede huis van je horoscoop te staan. Je normen en waarden, je financiën en je verhouding tot jezelf en tot de materie komen nu onder de invloed van Neptunus te staan. Gedurende de komende jaren zal je misschien merken dat bezit minder belangrijk voor je is dan je had gedacht. Neptunus onthecht. Neptunus gaat nu ook een indirecte rol spelen in hoe en wat je verdient. Voor mensen in de entertainment of kunst wereld kan dit een geweldige stand zijn, eveneens voor financiers, of anderen die met mensen en geld werken. Je hebt een subtiele aantrekkingskracht, en als je ervoor open staat, kunnen de creatieve ideeën omhoog borrelen. Het lijkt alsof je de sleutels tot de mysterie van de materie in handen hebt. En dat kan ook wel kloppen. Echter het is wel belangrijk dat je nu niet te veel hecht aan de materie en dat je aanvaardt wat het leven je te bieden heeft.

Gratis Astrologie jaarhoroscoop 2011, Waterman 

In 2011 biedt Saturnus je een helpende hand. Reizen, filosofie en studeren kunnen je blik verruimen. Je krijgt meer zelf inzicht – en voor de Waterman is de tijd rijp om de eigen ideeën met anderen te delen. Met Jupiter en Uranus in Ram – in het huis van denken en communicatie, zal je wel merken dat mensen openstaan voor wat je te vertellen hebt. Je toont originaliteit en inzicht en het is in samenwerking met anderen, dat je beste plannen van de grond zullen komen.

 Gratis Astrologie jaarhoroscoop 2011, Waterman

Onder de invloed van Jupiter – vanaf juni – zou je de behoefte kunnen hebben om groter te gaan wonen, of om je huis op te knappen. Dit is ook een uitstekende periode om voorbereiding te maken omtrent de koop of verkoop van een huis. Alhoewel vanaf eind augustus je plannen even stil kunnen komen te liggen – zullen de zaken vanaf 25 december opnieuw beginnen te rollen.

 Gratis Astrologie jaarhoroscoop 2011, Waterman

Wat de liefde betreft – is eind juli een goede periode – maar ook in december liggen er duidelijke kansen op dit gebied.

 Indien u meer informatie wilt hebben over uw eigen horoscoop, of een specifieke astrologische vraag hebt, kies voor een (korte) persoonlijk horoscoop consult. Dit kan ook via email, telefoon, of Skype. Voor informatie, email: hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in jaarhoroscopen 2011 en getagd, , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Astrologie jaarhoroscoop 2011 Waterman

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *