Astrologie jaarhoroscoop 2011 Weegschaal

 Gratis Jaarhoroscoop 2011, Weegschaal door Elizabeth Hathway

 Saturnus zit stevig verankerd in je eigen teken, en je leven in 2011 bestaat nog steeds voor een groot deel uit het vervullen van je plichten en verantwoordelijkheden. Niet dat dit altijd onplezierig hoeft te zijn. Je aanzien kan nu juist toenemen, en anderen kunnen meer respect voor je krijgen dan ooit van te voren. Misschien krijg je die droombaan, maar het zal wel gepaard gaan met een hoop extra werk en een stuk minder tijd voor je sociaal en huiselijk leven. Dus wees voorzichtig met wat je wenst, want je zou het in 2011 kunnen krijgen.

  Gratis Jaarhoroscoop 2011, Weegschaal

Misschien zullen sommige van je plannen voor 2011 langzaam van de grond komen. Saturnus wil precies weten hoe belangrijk a) b) en c) voor je is. Hoe groot is je doorzettingsvermogen? Voor de beste resultaten in 2011 moet je leren om binnen de grenzen van Saturnus te werken, door te gaan desondanks tegenwerking, en geduld op te brengen.  Saturnus beloont – maar niet meteen. Je moet je successen verdienen.

 Gratis Jaarhoroscoop 2011, Weegschaal

Het kan zijn dat je diep van binnen, naar veranderingen hunkert. “Is dit alles?” vraag je je af. Op liefdesgebied, kan een Weegschaal belangrijke beslissingen uitstellen om de relatie niet te verstoren. Maar in 2011 begint de innerlijk spanning toe te nemen. Uranus en Jupiter komen nu in het relatie huis te staan, zodat je uitgedaagd wordt om de sleur uit je relaties te bannen. Het alledaagse kan nu gaan knellen en je behoefte om een liefdesavontuur neemt toe. Indien je gehuwd bent, zou je goed aan doen om met je partner hierover te praten. Door je relatie nieuw leven in te blazen, kun je met de Uranus stroom meegaan, en zodoende voorkomen dat je brokstukken maakt. Indien je single bent, kun je helemaal in de ban raken van iemand, en halsoverkop verliefd worden. De relatie hoeft niet per se van lange duur te zijn, maar opwindend is het zeker.

 Gratis Jaarhoroscoop 2011, Weegschaal

De grote uitdaging voor de Weegschaal in 2011 is om een goede balans te vinden tussen het nieuwe leven dat lokt en het huidige leven dat je hebt opgebouwd. Als je kundig bent, kan vernieuwend bezig zijn (Uranus) goed passen binnen de grenzen (Saturnus).

 Indien u meer informatie wilt hebben over uw eigen horoscoop, of een specifieke astrologische vraag hebt, kies voor een (korte) persoonlijk horoscoop consult. Dit kan ook via email, telefoon, of Skype. Voor informatie, email: hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in jaarhoroscopen 2011 en getagd, , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Astrologie jaarhoroscoop 2011 Weegschaal

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *