Horoscoop Bernard Welten – Amsterdamse Hoofdcommissaris

 

Horoscoop Bernard Welten * 25/2-1955. Breda. (tijd onbekend) Amsterdamse hoofdcommissaris. door Ton Brakenhoff

Een dekselse uitspraak van de korpschef om een eventueel boerka-verbod te negeren. Een regering, een wet, en een weigerende handhaver. Ja, dat is een lastige kwestie, daar valt het boerkaverhaal zelf geheel bij in het niet. Het lijkt haast op een van de uitwerkingen van Pluto in Steenbok. Natuurlijk zal de uitspraak genuanceerd worden en misschien wegwaaien, maar het vestigt wel de aandacht op deze handhaver. Zijn horoscoop bekijkend zien we een Zon in Vissen. Je weet wel, die beestjes die met de stroom mee zwemmen. Zijn horoscoop laat echter een krachtige Mars zien en dat mee-zwemmen zou best eens voor het moment kunnen gelden. Het moment dat door Jeroen Pauw werd afgedwongen, een verleiding? De kracht van Welten is tweeledig, de krachtig geaspecteerde Mars in eigen teken en de Jupitere Uranus conjunctie. Hier haalt hij zijn uitzonderlijke daadkracht vandaan. Tel daar maar de Maan in Ram bij op! Kortom een krachtig mens met zelfs een mooi geaspecteerde Saturnus en toch loopt er een lastige lijn door deze horoscoop, Neptunus oppositie Mars. Mars heeft met ons ego te maken en als Neptunus daar in meespeelt dan hebben we geen duidelijk beeld van onszelf en heel vaak liggen er minderwaardige gevoelens aan ten grondslag en dus ook overcompensatie. Een lastig trekje aan een verder krachtige horoscoop met een beetje weinig Aarde. De horoscoop van Bernard Welten

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers, TonBrakenhoff en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *