Horoscoop Jan des Bouvrie

 

Horoscoop Jan des Bouvrie  * 3/8-1942  Naarden  (tijd onbekend) door Ton Brakenhoff

Niet dat ik hevig geïnteresseerd ben in de meubelontwerper maar hij is zeker een Hollands fenomeen. Dat is af te lezen uit de exacte conjunctie van Venus met Jupiter in het Nederlandse en huiselijke teken Kreeft. De weerschijn van deze prachtige conjunctie moet af te lezen zijn in zijn ontwerpen en interieurs. Het verkopen er van is iets anders en kan op de overtuigingskracht stoelen die uit zijn Zon, Pluto, Mercurius conjunctie komt. Toch maakt de Venus Jupiter conjunctie deel uit van zijn succes. Charles Carter zegt er van: ‘Het is ook een goed aspect om zaken te doen met het andere geslacht of om een godsdienstvorm te stichten, die vooral vrouwen trekt’. De conjunctie van Uranus met Saturnus trekt eveneens de aandacht, de tegenstrijdigheid van de planeten is mythologisch bekend in de castratie van Uranus door Saturnus. Op de plek waar Uranus zijn geslachtsdeel in zee valt rijst Venus op uit de golven. Een interessant gegeven nietwaar? Let nog even op Mars die vierkant op dit aspect staat en voornamelijk op het vierkant met Uranus. Carter zegt hier o.a. van: ‘Evenals bij de conjunctie, staat de geborene veelvuldig bloot aan aanslagen op zijn leven, moraliteit of goede naam’. Tekenend in dit verband is de tekst over hem op Wikipedia. Van de 300 woorden zijn er 150 gewijd aan een niet door hem gepleegde fraude! Wereldberoemd… in Nederland!!   De horoscoop van Jan des Bouvrie

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers, TonBrakenhoff en getagd, , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Horoscoop Jan des Bouvrie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *