Uitleg astrologie.blogo.nl

In overleg met  schrijfster Elizabeth zijn alle artikelen van astrologie.blogo.nl verwijderd. De reden hiervan is dat er een auteursrechtelijk geschil is met een eigenaar van een gebruikte foto op astrologie.blogo.nl. We vinden het erg vervelend voor de vele fans en vaste lezers van astrologie.blogo.nl, maar we willen niet het risico lopen dat er meer problemen zullen ontstaan. Dank voor het begrip.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

30 Reacties op Uitleg astrologie.blogo.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *