Reactie Elizabeth..

Beste Lezers… Ten eerste dank jullie wel voor jullie betrokkenheid, tips, suggesties, steunbetuigingen, wijze woorden………

Astrologie.blogo betekent heel veel voor mij en ik voelde me genoodzaakt om even afstand van alles te nemen. Afgelopen week heb ik besloten alle images (niet de horoscopen natuurlijk) van astrologie.blogo te verwijderen en dat heb ik ook met success gedaan. Echter de thumbnails met verwijzing naar astrologie.blogo zijn nog zichtbaar op google images – vandaar dat ik Stephan vroeg om astrologie.blogo offline te zetten totdat er een oplossing gevonden kon worden. 

 Ik kan eerlijk gezegd niet zonder mijn dagelijkse portie astrologie. en vanzelfsprekend wil ik graag mijn astrologische kijk met jullie blijven delen. Dus – op zijn engels gezegd:  Watch This Space 🙂

Warme groet…
Elizabeth Hathway, DFAStrolS, QHP

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Elizabeth Hathway DFAstrolS, Uncategorized. Bookmark de permalink.

8 Reacties op Reactie Elizabeth..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *