De horoscoop van Natalie Portman: The Black Swan..

http://www.youtube.com/watch?v=HHTfDcP0APw

Een van de grote kanshebbers voor de oscar voor beste actrice is Natalie Portman, voor haar rol als Nina in “The Black Swan“. Het gebeurt niet vaak dat een ballet film zo veel aandacht en lof krijgt.  De meest bekende ballet film tot nu toe, is “The Red Shoes” van Powell en Pressburger. Ook in “the Red Shoes” sterft de ballerina aan het einde v.d. film. Echter de rol van Nina, de ballerina, in “The Black Swan”  lijkt perfect te passen in de horoscoop van Natalie Portman (geboren op June 9th 1981, Jerusalem, Israel).

Natalie Portman heeft de Zon in Tweeling in de horoscoop- en Nina ,haar karakter in de film – speelt de rol van een goedaardige witte – en een boosaardige zwarte zwaan. Op de set van de film, leerde Portman haar toekomstige partner kennen, de danser Benjamin Millepied, ook een Tweeling, maar geboren op 10 juni 1977. Ze schelen wat de geboorte dag betreft, maar een dagje met elkaar.  De training voor de rol van Nina in de “The Black Swan” moet erg zwaar zijn geweest. Portman moest leren danser, spieren opbouwen, ponden afvallen. Wat ze in tien maanden gepresteerd heeft – is ongeloofelijk – vind ik. Vandaar ook dat ze voor de Oscar getipt wordt. Echter met Saturnus conjunct Jupiter in Weegschaal – vierkant Venus conjunt Mars  in Kreeft – heb je de horoscoop van iemand die bereid is te lijden voor de kunst. Dat ijzeren discipline zit in de horoscoop ingebakken. Dan hebben we natuurlijk de Zon/Neptunus oppositie. Dit maakt faam super aantrekkelijk – en vooral film trekt aan. Interessant dat Portman’s partner, Benjamin Millepied ook onder dit aspect geboren is. Twee handen op een buik?

De premier van “The Black Swan” vond plaats in Venetie op 1 september 2010 – met Saturnus op 4 gr. 12 Weegschaal. Portman heeft dus net haar Saturnus terugkeer afgerond. Natalie Portman gaat binnenkort huwen, en wordt ook binnenkort moeder. Conform de betekenis van de eerste Saturnus terugkeer – het ‘echte’ volwassen leven, kan beginnen.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, Uncategorized en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op De horoscoop van Natalie Portman: The Black Swan..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *