Astrologie.blogo laatste nieuws..

Ik ga stoppen met schrijven voor astrologie.blogo – en ga verder met een nieuwe astrologie blog. Na bijna vijf jaar onder het paraplu van blogomedia geschreven te hebben, heb ik besloten, net als Bokito, over de gracht te springen!! Het is een beeld van de ontsnapte gorilla Bokito namelijk –   die het een en ander aan het rollen heeft gebracht. Astrologie.blogo loopt nog even door – maar als alles soepel loopt, zit ik  begin maart op mijn nieuwe plek: www.astrologieblog.nl. Nu staat er alleen wat foto’s van mijn zoon op die site – maar vanzelfsprekend verhuizen alle oude astrologie artikelen met mij mee.

De astroloog in mij weet dat er een tijd van komen is –  en een tijd van gaan.  Ik hoop dat jullie mij op mijn nieuwe plek www.astrologieblog.nl ook zullen opzoeken. Astro – groet… Elizabeth Hathway, DFAStrolS, QHP

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Elizabeth Hathway DFAstrolS, Uncategorized en getagd, . Bookmark de permalink.

11 Reacties op Astrologie.blogo laatste nieuws..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *