Horoscoop Japanse Walvisjacht Stopgezet: Grote Overwinning voor Sea Shepherd

Neptunus (de God van de oceaan) balanceert aan de rand van zijn eigen teken Vissen – en vandaag boekt de aktie groep Sea Shepherd een grote overwinning. Japan heeft haar walvisjacht voor 2011 stopgezet. Een journalist van de BBC, vroeg zich zelfs af of dit het einde van een era betekent. Sea Shepherd (welk hoeder v.d. zee betekent) voert trouwens niet alleen aktie tegen de slachting van walvissen, maar probeert ook Japanse massa-slachting van dolfijnen tegen te houden. De oprichter van de groep Paul Watson (Dec. 2 1950, Ontario, Canada) was een van de oprichters van Green Peace. Echter Watson gaf de voorkeur aan confrontatie – wat de samenwerking met Green Peace onmogelijk maakte. Hij werd er uitgezet en richtte Earthforce op – wat later Sea Shepherd zou worden. Earthforce is opgericht in juni 1977 – exacte datum onbekend. Wat wel vast staat is dat Neptunus toen in Boogschutter stond – en conjunct met Venus in de horoscoop van Paul Watson. Venus is niet alleen planeet van de liefde, ze is ook planeet van de passie!! De eerste aktie begon echter op 2 maart 1979 toen het schip The Sea Shepherd – vaarde naar de Magdalen Islanden om jonge zeehondjes rood te spuiten. Laat ons hopen dat dit het begin is van een betere relatie tussen mens en zee. Ik ga nu twee horoscopen laten zien. De eerste horoscoop is voor het moment dat de BBC het bericht over het stopzetten van de Walvisjacht op haar website plaatste: feb 16 2011, tijd  08:29, locatie, London, UK. De tweede horoscoop is van de oprichter van Sea Shepherd van Paul Watson..

Sea Shepherd heeft net een geschenk van 1 mijloen euro gekregen van de Nederlandse Postcode Lotterij!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *