Workshop Maya Astrologie: De tijd stroomt samen…

Workshop Maya Astrologie: De tijd stroomt samen…Toen ik laatste in Groningen was – kreeg ik een advertentie aangereikt voor een workshop over de astrologie van de maya‘s. “In voorbereiding op een van de grootste kosmische gebeurtenissen uit de geschiedenis van de mensheid: het jaar 2012′

Workshop Maya Astrologie: “Op drie zaterdagen ervaren we achtereenvolgens de 20 Zonnezegels van de Dreamspell, de Long Count en de Kosmische Telling. In gedrag en energie zal je Zonnezegels van de verschillende tellingen zien en zelf ervaren om ze vervolgens bij elkaar te kunnen brengen en te integreren naar een drieeenheid”

Workshop Maya Astrologie: De drieluik vindt plaats op zaterdag, 5 maart (09-17.00), 2 april, (09-17.00) en 23 april (09-17.00) in de Remonstrantse kerk in Groningen (centrum). De dag prijs voor de workshop is Euro 80,= en de kosten voor de drieluik Euro 175,=. Voor alle verdere informatie over deze workshop, kijk naar de website van ervaringstheater.nl

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *