Astrologie: Horoscoop Verkiezingen voor de Provinciale Staten

Zie ik het verkeerd – of trekken deze verkiezingen voor de Provinciale Staten meer aandacht dan normaal? Een ding is zeker: het wordt spannend. Krijgt de CDA de verwachte klappen – en de PVV de voorgespelde winst? Hoe zit het met de coalitie straks als de oppositie partijen ineens een meerderheid in de Eerste Kamer krijgen?  De horoscoop die ik ga bekijken is voor de opening van de stembussen vanochtend – lokatie Den Haag. En waarom Den Haag? Omdat Den Haag het Parlement huist en de horoscoop voor Nederland ook voor Den Haag getrokken is. Horoscoop Verkiezingen Provinciale Staten 2 maart, 07.30 Den Haag.

Astrologie: Horoscoop Verkiezingen voor de Provinciale Staten

Dat deze verkiezingen voor de Provinciale Staten veel aandacht krijgt zie je hier aan de stand van de Maan (het volk) in democratie liefhebbend Waterman. De Maan is tevens beheerd door Saturnus – een planeet dat te maken heeft met struktuur, de staat en haar instrumenten – en tevens heerser van het tiende huis (de regering, de politiek) in de horoscoop van Nederland zelf. Echter de Maan in Waterman is in een vaste teken – dit houdt in dat mensen over het algemeen een duidelijke en uitgesproken mening hebben. De Waterman Maan kan nogal radicaal zijn trouwens – misschien handig voor iemand als Geert Wilders.  Het zijn ook roerige tijden en mensen willen houvast en zekerheid.

Trouwens, deze Saturnus staat prominent  in de coalitie horoscoop (is vlakbij de midhemel – en in Weegschaal). Door zijn retro-beweging op dit moment – komt hij helemaal niet vooruit. Er is een soort stilstaan. De impact dat deze coalitie regering echt op de samenleving gaat hebben, wordt m.i. pas goed duidelijk als Saturnus eindelijk over de coalitie midhemel loopt – en dat is pas eind september 2011.

Maar terug naar de Provinciale Staten. Wat kan astrologie ons over de uitkomst vertellen? Wat de techniek betreft zijn er verschillende meningen onder astrologen. Is de horoscoop voor het moment dat de stembureaus opengaan het meest belangrijk – of juist de horoscoop voor de sluiting van de stembureau’s? Moeten we vooral naar de staatshoroscoop van Nederland kijken – of naar de horoscopen van de individueele partijen? Of naar de coalitie horoscoop of naar alle horoscopen? Er is geen favouriet in deze strijd – alhoewel elke astroloog heeft zijn eigen voorkeur – de vraag is uiteindelijk heel simpel: hoeveel tijd wil je hieraan besteden?

Kijkend naar deze horoscoop voor de Verkiezingen voor Provinciale Staten – is Mercurius heer 4 – en die staat in Vissen. Vissen staat voor dualiteit en ook voor enige verwarring, het zou kunnen zijn dat het volk alweer geen duidelijk signaal geeft. “The people have spoken, but what did they say?” Dat gezegd te hebben –  transiterende Saturnus staat nog dicht op de huid van de Zon in de geboorte horoscoop van de CDA.  Dit is in ieder geval een teken. Een teken dat deze partij nog diep in de problemen zit.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *