Saturnus zorgt voor blunders: Horoscoop Nederland

Het is wel opvallend dat de afgelopen week – twee aktiviteiten in het nieuws hebben  gestaan die de Nederlandse autoriteiten in verlegenheid hebben gebracht. Eerst was er de moord op top crimineel Stanley Hillis in de Watergraafsmeer (een plek trouwens waar ik – en vele andere buurtbewoners- hun honden uitlaten!). Sinds gisteren is het bekend dat twee agenten in een aanhangwagen paal naast de beschoten auto zaten om het gesprek tussen de criminelen af te luisteren. Toen er met een machinegeweer geschoten werd – zijn de twee politie mannen op de grond gaan liggen omdat ze verder geen ‘back-up’ hadden. De daders zijn dan ook ontsnapt. Dan werd afgelopen zondag drie Nederlandse militairen in Libya gegijzeld na een mislukte poging om een ambassademedewerker te bevrijden. Wat is er hier aan de hand? Duidelijk wordt iets in de horoscoop van Nederland geraakt – maar wat? De horoscoop van Nederland: 16 maart 1815, 10.12, gmt, Den Haag

Saturnus zorgt voor blunders: Horoscoop Nederland

De militair, politie, public-servants, ambtenaren, enz. – vallen normaal gesproken onder het 6e huis. Hier hebben we echter met ‘under cover’ of geheime operaties te maken. Dit betekent dat we eerder naar het 12e huis moeten kijken voor de aanduider van de huidige drama’s. Cusp 12 staat in Stier – dit maakt Venus in Ram tot heerser van het 12e huis. Momenteel staat  transit Saturnus in Weegschaal retrograde – en in oppositie met deze Venus. De oppositie wordt pas in augustus 2011 helemaal afgerond!  De regering kiest voor stille diplomatie maar zal waarschijnlijk ook een lange adem nodig hebben. Transit Jupiter – schenker van geluk en bevrijding- staat nu wel in de buurt van Venus – de exacte conjunctie vindt plaats op 28 maart – het is m.i. zeer de vraag of Jupiter – die nu zelf in oppositie met Saturnus staat-  voldoende invloed heeft om een vrijlating van de militairen te bewerkstelligen!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd, , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Saturnus zorgt voor blunders: Horoscoop Nederland

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *