Astrologieblog Newsletter

Beste Lezers, Van harte welkom op mijn nieuwe astrologieblog. Ik ben blij dat de overstap nu wel plaatsgevonden heeft. Op zijn engels gezegd “out with the old, on with the new”.

Ik heb nu een belangrijke mededeling. Indien jullie de astrologieblog newsletter willen ontvangen, moeten jullie je opnieuw op deze site aanmelden. Ik kon jullie adressen namelijk niet meenemen. De astrologieblog newsletter zal waarschijnlijk minder vaak verschijnen maar zal wel een ander content hebben.  Dus wil je de astrologieblog newsletter ontvangen: schrijf je hier opnieuw in. Dank je wel.

Ik hoop dat jullie wel vaker langs zullen komen en indien jullie tips of suggesties hebben- schroom niet om mij persoonlijk te mailen. Jullie feedback wordt echt gewaardeerd.

Met vriendelijke groet, Elizabeth Hathway, DFAStrolS, QHP (360 degrees astrology)

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

6 Reacties op Astrologieblog Newsletter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *