De Horoscoop van de Megabeving Japan: astrologieblog live!

Vanochtend om 10.06 – heb ik astrologieblog live gezet. Voor mij als astrologe – was dit een belangrijke moment – mijn eigen site LIVE en ik heb een tijd lang gezocht naar de juiste horoscoop. Voor mij straalde 11 maart kracht uit, kracht en volop kansen om te communiceren – wat natuurlijk heel handig is als je een blog schrijft.  Daarnaast was de overgang van Uranus (astrologie) – uit Vissen naar Ram – tekenend voor mijn eigen persoonlijke overgang, van blogo naar astrologieblog. Ik had echt niet verwacht dat kort na het live zetten – de wereld op zijn kop zou staan door het nieuws over de megabeving in Japan. Nu dat de volle omgang van de disaster duidelijk begint te worden – voel ik me op een rare manier gebonden met Japan!! Deze horoscoop voor de megabeving is getrokken voor Kessenuma – een plek dichtbij de epicentrum van de beving. De BBC geeft een tijd van 05.46 GMT.

Vier planeten staan hier in het 8e huis – het huis van verlies, de dood, angst, en de manier waarop men dood gaat. Vissen is een beweegelijke water teken – en Mars (heer 4 = de grond onder je voeten beweegt), Zon (de overlevingskracht), Uranus (op het nippertje) staan hier in. Daarnaast staan zowel Mercurius als Uranus conjunct met het Ram punt –  de wereld as . Mercurius is de goddelijke verslaggever -miljoenen mensen hebben de beelden van de tsunami vandaag live gevolgd. Twitter en Facebook hebben over uren gemaakt!! 3000 mensen zijn uit huis geplaatst omdat een kerncentrale in Fukushima beschadigd blijkt te zijn. Pluto is verbonden met kernenergie en Mercurius is de berichtgeving. Wat een dag om astrologieblog te lanceren!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd, , , , , , , . Bookmark de permalink.

14 Reacties op De Horoscoop van de Megabeving Japan: astrologieblog live!

 1. Faye zegt:

  well dione with the new blog!

 2. Faye zegt:

  I mean done of course – bit too uranus – and yes interesting time to launch – blog promises to change the world!

  • Elizabeth Hathway zegt:

   Very Uranus yes. Obviously I chose the chart for a reason – change the world ? No. I decided not to put the Aries point on the midheaven!! Hows that!

 3. Ria zegt:

  Hartelijk gefeliciteerd met je nieuwe astrologie blog, Liz!
  En wat een samenloop van omstandigheden….. het valt precies samen vandaag met de megabeving/tsunami in Japan. Dat vergeet je ook nooit meer!
  Tekenend trouwens al die planeten in het 8e huis, en deels samenvallend met het 0 punt Ram.
  Bedankt dat je gelijk over de aardbeving/tsunami bericht, zeer aktueel natuurlijk.

  Groetjes van Ria

 4. Ria zegt:

  Nog even een kleine reactie op de horoscoop van de aardbeving.
  Het valt mij op dat de Maan nét in Tweeling is gekomen, van een vast naar een
  beweeglijk teken…….en toen begon de aarde te schudden.

 5. Gala zegt:

  Die enorme machteloosheid!!! Pluto vierkant Jupiter. Dat gaat ons petje ver te boven! 9ehuis Mercurius /Jupiter.
  Maan op 0 graad tweelingen vierkant Neptunus in lucht, omvang van de emoties dringen nog niet door! Met ogen wordt gezien maar gevoelsmatig alles nog een puinhoop!! Uranus staan nog net in Vissen!! De laatste graad de krachtigste! Een graad om mensen de stuipen op het lijf te jagen!! De laatste stuiptrekking in Vissen!! De hele zee moet eraan geloven! Deze zeebeving ongezien in 140 jaar! Zoveel 8e huis, het dodental zal ernorm oplopen! De wereld zal voor vele nooit meer dezelfde zijn! Beelden om stil van te worden! Wat is de mens toch nietig. Wat zijn aardse krachten toch immens!!!

 6. Elizabeth Hathway zegt:

  Zo’n beving gaat inderdaad je verstand ter boven. Mijn dochter zit op Bali – en heeft een paar dagen geleden ook een milde beving gevoeld. Het hele gebied daar is behoorlijk aktief. Uranus in Vissen – is een soort pseudonym voor Tsunami geworden. Een double whammy – Vissen is een double teken. Twee rampen – eerst een beving – dan het golf! Velen van ons wisten voor Indonesia 26 dec. 2006 niet wat een tsunami was. Uranus was toen net in Vissen – 3 graden. Nu is Uranus op weer een grote golf vertrokken!!
  Oud artikel met horoscoop voor tsunami 2004:
  http://astrologieblog.nl/2009/04/06/uranus-in-pisces-looking-back-tsunami/

 7. Hoi Liz,

  Gefeliciteerd met de nieuwe site. Vanuit Spanje volg ik alles op de voet in mijn campertje
  groetjes
  Coen

 8. Threadcraft zegt:

  A critical degree, 29
  in a critical sign
  at a critical time
  and no accounting for the 8th.
  Thanks for your new blog

 9. Jetteke zegt:

  Hi Liz,

  Prachtige site, mooier en volwassener dan je vorige blogo. Geen ads meer of andere ruis! Gefeliciteerd.

  Groetje van Jetteke

 10. Elizabeth Hathway zegt:

  Dank je wel Jetteke!!

 11. Marianne Janson-Coenradie zegt:

  Hallo Liz,

  Wat super dat je deze site gelanceerd hebt!!!
  Het gaat inderdaad ons verstand te boven wat er allemaal plaatsvindt.
  We staan erbij en kijken ernaar, het is niet tegen te houden, te voorkomen of te beinvloeden,
  Het gebeurt, punt. We zijn waar we zijn en doen wat we doen en er gebeurt wat er gebeurt!
  Lot en vrije wil???
  Dank je, hartelijke groeten,
  Marianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *