Horoscoop: Uranus in Ram, Kernreactor Fukushima onploft

Ik heb net gelezen op de BBC website dat de kernreactor die gisteren na de aardbeving en tsunami in Japan beschadigd raakte – ontploft is. Ik heb net snel de horoscoop getrokken. Bron van de tijd is de NY Times online. De BBC zelf noemt geen tijd. Horoscoop kernreactor ontploft: 12 maart 2011, 15.40 pm, LT, Fukushima, Japan, 37n45, 140e28. Om bij de horoscoop te komen – moet je op de header van het artikel klikken. Een analyse volgt later.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie, Uranus en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Horoscoop: Uranus in Ram, Kernreactor Fukushima onploft

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *