Astrologie Super Manen: zaterdag super volle maan

Astrologie: zaterdag super volle maan: Astrologie en astrologen vallen – net als internet – onder de hoede van Uranus. Als je dat weet – dan is het niet verbazingwekkend dat internet per uitstek de plek is om de nieuwste astro-hype de wereld in te sturen. Wie kan de harmonic convergence van 2003 nog herinneren? Meer recentelijk hebben we het 13e teken en 2012 natuurlijk (en het einde van de aztec kalender/ cq de wereld).

Astrologie: zaterdag super volle maan: Goed. Op engelstalige astrologie websites is de ‘super moon‘ een hot topic. Terwijl in feite de term al 30 jaren geleden bedacht is door de Amerikaanse astrologe Richard Nolle. Later in de week ga ik wel naar deze volle maan kijken, maar als je je huiswerk goed wilt doen, raad ik je dit artikel van Richard Nolle aan. Het is vlot geschreven, ‘short and to the point’ en legt het een en ander duidelijk uit.

Astrologie: zaterdag super volle maan: Voor mensen die het lastig vinden om engels te lezen, de principe is simpel. Bij een super moon – is de maan perigee – (d.w.z. het dichtsbij de aarde die zij kan komen) – dit maakt de invloed van de nieuwe en volle manen extra voelbaar volgens Nolle. De maan regelt het getij – en haar impact op de aarde (storms, enz) neemt dus rondom de tijd van de super maan toe.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *