Horoscoop Jan Kees de Jager, is deze Waterman te vertrouwen?

Jan Kees de Jager. *10/2-1969 Kapelle (tijd onbekend)  Minister van financiën door Ton Brakenhoff

Op mij maakt hij altijd een goedmoedige indruk, lichte glimlach op de lippen en de gezellige uitstraling van ‘een randje vet mag’. Een Waterman, en daar houd ik me dan even voor in. Watermannen zijn niet voor de poes. Bij de Watermannen vindt men de genieën! Natuurlijk is het geweldig dat onze minister van financiën tot deze categorie kan behoren maar sinds ik het boek ‘de financiële crisis’ van onze Karen Hamaker heb gelezen wantrouw ik iedereen die wat met geld doet, die wat met ons geld doet. Die wat met mijn geld doet!! Karen zegt: geld, let op Venus. Bij Jan Kees staat Saturnus daar vlak bij, dus hij zou zich kunnen temperen maar de er tegenoverstaande Jupiter Uranus conjunctie doet het ergste vrezen. Daar vlak naast staat Pluto die met de besmette Jupiter een conjunctie maakt; waar zag ik dit ook al meer? Colijn, van Agt, Balkenende, Nout Wellink. Nout Wellink? Mercurius conj Neptunus en Jupiter conj Pluto. Let in de horoscoop van Jan Kees de Jager ook nog even op de Mars Neptunus conjunctie, het aspect dat met het ego op de loop kan gaan. Om af te sluiten: lees het onvolprezen werkstuk van Karen Hamaker-ZondagDe financiële crisis’ even, ga daarna naar Wikipedia ‘Jan Kees de Jager’ en kijk naar het artikeltje over ‘de dubbele moraal’. Pluto is tot grote dingen in staat, grote, geen grootse!! Horoscoop Jan Kees de Jager (click op image)


 

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, , . Bookmark de permalink.

9 Reacties op Horoscoop Jan Kees de Jager, is deze Waterman te vertrouwen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *