Horoscoop de Lente Equinox

De lente is gearriveerd – en hoe!! Ik zit te schrijven met mijn raam open – en voel de Zon op mijn gezicht. De belofte van zomer hangt in de lucht en doet mij goed. Maar nu… wat zegt de horoscoop van de lente equinox over het komende kwartaal? (klik op de image om een grotere afbeelding te zien)

Horoscoop de lente equinox: Schorpioen aan de ascendant (ook hier in Amsterdam) geeft een bepaalde kleur aan dit komende kwartaal. Schorpioen is door Mars beheerd – en zeker wat de UK betreft zal de pas begonnen ‘oorlog’ in Libya het nieuws domineren. Schorpioen is een teken van crisis – en de daarop volgende resurrectie. De Zon schijnt maar de stemming daaronder is iets minder vrolijk. Schorpioen heeft ook met geld te maken en de financieële huishouding. De economische crisis blijft. Schropioen houdt dingen graag verborgen – maar de Maan in oppositie met Mercurius -stelt kritische vragen – over het bonus beleid bijvoorbeeld!

Horoscoop de lente equinox: De heerser van de ascendant Mars, is in waterig Vissen en maakt geen aspecten naar de planeten maar wel naar de knopen. De knopen waren ook prominent in beeld op zaterdag tijdens de Super Volle Maan. In de horoscoop voor het begin van de aanval tegen Libya – was de Zuidknoop conjunct de MC in Benghazi. De voeten vallen onder Vissen – en Mars is de planeet van de oorlog. Een grond offensief in Libya behoort – denk ik – tot de mogelijkheden!! In de lente equinox horoscoop voor Greenwich – staat Mars op de IC!!  ‘The ground trembles. Methinks I hear marching feet……. ‘ Zowieso toenemende onrust vanuit de oppositie in het Parlement.

Horoscoop de lente equinox: De Zon staat conjunct met Uranus. Onverwachte gebeurtenissen. Als Uranus zo sterk in beeld is mijn credo: verwacht het onverwachte!! Zon/Uranus conjunct de wereld as – fantastisch natuurlijk voor technologische ontwikkelingen – media – alles wat nieuw of revolutionair is.

Horoscoop de lente equinox: Gelukkig is de Maan/ Saturnus oppositie voltooid. Dit duidt op zware moeilijkheden die al overwonnen zijn.  In vergelijking is de opkomende oppositie met Mercurius ‘peanuts’, een fluitje van een cent. Mijn astrologische analyse m.b.t. Fukushima blijkt te kloppen. Als de Zon voorbij Uranus is – dan kan Japan echt een tweede fase in gaan. Horoscoop de lente equinox – lokatie Tokyo:

Horoscoop de lente equinox: Knopen hier in 2/8 – leggen de nadruk op verlies, rouw, en wederopbouw. Saturnus/Maan in zes – geeft de enormiteit van klus aan. De Japanese zijn harde werkers maar dit is een bijna ‘super human’ inspanning. Zon/Uranus in 11 – het volk vindt kracht bij elkaar.

 

 

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Horoscoop de Lente Equinox

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *