Horoscoop: De kwetsbaarheid van Bart Chabot

Bart Chabot * 26/9-1954 Den Haag  (tijd onbekend), Dichter, schrijver, Bekende Nederlander – door Ton Brakenhoff

Horoscoop Bart Chabot: Wonderlijke man, ik zag hem van de week bij Max en wat vooral op viel was zijn openheid en daardoor zijn kwetsbaarheid. Er is een zgn brughoektumor bij hem geconstateerd en omdat hij een openbaar figuur is vindt hij dat wij dat moeten weten. Een dapper besluit! De progressieve Saturnus die nu alweer een klein jaartje voorbij het vierkant op zijn Zon loopt toont aan dat hij geen makkelijke tijd achter de rug heeft. Kalm blijven en doorgaan is het advies. Dat kalm blijven zal niet meevallen met zijn rusteloze verstand. Mercurius conjunct Neptunus waarop het vierkant van de Jupiter Uranus conjunctie staat is grenzeloos. Neptunus verleent Mercurius een grote gevoeligheid waardoor, vlgs Charles Carter,  ‘het intellect van zeer hoge orde kan zijn’ en hij spreekt over ‘oncontroleerbare impulsen’. Daar bij moet worden opgeteld de rusteloosheid die het vierkant van Jupiter/Uranus met zich meebrengt. Op Wikipedia staat dat hij van de HBS gestuurd werd. De reden daarvan wordt niet vermeld maar zijn rusteloze gedrag kan een leraar tot wanhoop drijven, lijkt mij. De brains zullen echter overwinnen en hij maakt als nog zijn Atheneum af. Wiki meldt verder nog:  “In 2005 schreef hij de tekst voor het Groot Kinderdictee en was hij tevens beste “prominente Nederlander” van de deelnemers aan het Groot Dictee. Tevens werd Bart Chabot de slimste Nederlander in 2006.” Absoluut een zeer kleurrijk figuur!! (klik op image om de horoscoop in een aparte window te openen)
De horoscoop van Bart Chabot:

 

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers, TonBrakenhoff en getagd, , . Bookmark de permalink.

9 Reacties op Horoscoop: De kwetsbaarheid van Bart Chabot

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *