Horoscoop: Hollywood Legend Elizabeth Taylor has died in Los Angeles

News has just broke that Hollywood legend Elizabeth Taylor has died in Los Angeles at the age of 79. Liz Taylor was born in London – brought up in Los Angeles – and was a Hollywood star at the age of 11. She led a tumultuous life – on the screen and off it. Her passionate love affair with my fellow countryman Richard Burton is legendary. Elizabeth Taylor married and divorced Burton twice. In total she married seven times – which must surely tell us something about Venus conjunct Uranus in Aries.

Horoscope Elizabeth Taylor – February 27th 1932, 02.00, Golders Green, UK (source Solar Fire database)


Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Astrology English, vrouwen. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Horoscoop: Hollywood Legend Elizabeth Taylor has died in Los Angeles

  1. Gala zegt:

    Zo scheppen ze kosmisch dus een adembenemende schoonheid! Amai, amai niet misselijk. Men nemen
    een Schutter ascendant, altijd een maatje meer. Jupiter de heerser zetten we uitg.driehoek in Leeuw met Venus/Uranus in Ram! Het begint al te fonkelen en te schitteren en er zit vuur in! Sexy sausje we zitten Jupiter in 8 en de vrouwelijk macht ultiem! Schoonheid breekt regeringen! Maar om met zoveel schoonheid te kunnen omgaan, moet je jezelf eigenlijk heel goed kennen! Als het papiertje er voor de zoveelste maal is afgerukt, blijf jij als leeg doosje zitten! Het schijnt dat ze 2 rijen wimpers heeft de schepper is op alles voorzien veel knipperen en lonken extra paar. Tweelingen in het huwelijkshuis een mooie vlinder wil meer stampertjes bezoeken. Mercurius in Vissen onderschept in 3 opp. neptunus als droombeeld voor vele is het moeilijk de juiste kleuren te zien. Boogschutter is half dier/half mens dat ze 2 nieuwe heupen had zal daar wel mee te maken hebben en een schutter neemt ook hier met 1 geen genoegen! Later zorgt Jupiter ook voor veel problemen, vetzucht, drankprobleem (Jupt vierk.Maan) en veel Vissen verstand! Het verval sloeg ook extra hard toe! Maar haar roem bleef en na haar schoonheid de grootste troef. Ze sloeg er koorknaap Larry mee aan de haak en kon nu zelfs eens knabbelen aan andermans schoonheid! Ze heeft een grote naam achtergelaten, Jupiter/Boogschutter ere wie ere toekomt…….getekend, in Godsnaam.

  2. Elizabeth Hathway zegt:

    Mooi Gala… Met Zon opp. Neptunus – haar filmcarriere en prestaties blijven ook. Eeuwig leven op het witte doek! MvgE

  3. Pingback: Horoscoop: Hollywood Legend Elizabeth Taylor has died in Los Angeles » AstroDispatch.com » Astrology Around The Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *