Horoscoop: Oorlog Libya

Volgens de BBC is het eerste schot in de oorlog tegen Libya op 19 maart om 16.45 gelost – toen een Frans vlieguig een missile vuurde op militaire voertuigen in Benghazi. Na Irak en Afghanistan ben ik sceptisch geworden. Ik vind het erg moeilijk om de woorden van politici te vertrouwen. Zo…. Wat zegt de horoscoop over deze VN actie tegen Libya? De horoscoop voor het begin van de oorlog tegen Libya.

Het gaat hier om een ‘no-fly’ zone – dus je zou verwachten dat de hemel boven Libya gedomineerd zou worden door vliegtuigen van  de coalitie!! Los van de groep planeten in het 7e  huis (huis van de agressor & de openlijke vijanden) – is er weinig aktiviteit bovengronds zichtbaar. De Zuid-Knoop – die altijd Saturnale trekjes toont – is conjunct met de midhemel – dit is een symbool enerzijds van verlies – maar anderzijds van incasseren en karmische prijs betalen voor acties uit het verleden. De Super Full Moon – valt duidelijk over de ascendant/descendant as – en is in vierkant met de knopen. De horoscoop ademt beweegelijkheid en daardoor onrust.

Alle vier de hoeken in de aanval horoscoop – weerspiegelen de assen van de geboorte horoscoop van Libya: Maagd asc. Vissen. des. Tweeling mc. Boogschutter ic.

Interessant is de wederzijdse receptie tussen Jupiter – heer 7 in de aanval horoscoop en in Ram, met Mars heer 8 en heer 3 in Vissen. Toch een verborgen agenda – vraag ik me weer af ? Ik blijf twijfelen.

Dan is er ook nog Merc. als heer 10 – de regime. Merc. gaat naar een conjunctie met Jupiter toe.. en wat lijkt in eerste instantie op een ‘deal’ tussen Gaddafi en de coalitie wordt toch door Jupiter’s oppositie met Saturnus gedwaarsboomd. Saturnus – de oude regime blijkt veel taaier en beter in de zadel te zitten dan men dacht.

wordt vervolgd…

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd. Bookmark de permalink.

4 Reacties op Horoscoop: Oorlog Libya

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *