Horoscoop Johan Cruijff: Fenomeen!!

Horoscoop Johan Cruijff * 25/4-1947 13.00 uur Amsterdam – door Ton Brakenhoff

Fenomeen!! Want Johan valt niet te categoriseren, het etiket ‘voetballer’ is allang gepasseerd evenals dat van ‘trainer’, maar dat van ‘El Salvador’ lijkt nog steeds te voldoen. Nu is hij in het nieuws door wat misverstanden met de huidige Ajax-voorzitter Uri Coronel. (*24/12-46) maar dat kan niet lang duren want hun Zonnen staan driehoek op elkaar. Wel hebben ze allebei een koppige Saturnus-Pluto conjunctie, afwachten dus maar even.

Horoscoop Johan Cruijff: Weer is het verbazingwekkend dat Johan met de oplossing voor de Ajax-problematiek denkt te kunnen komen en dat misschien heel Amsterdam dat denkt. Zijn MC is wel aardig bestraald door een driehoek van Pluto Saturnus en de Zon staat haast conjunct MC in het 9e huis, maar daar mee heb je nog geen oplossing in huis. Zijn oplossing komt uit de werking van zijn Mercurius, de redeneerplaneet. Die staat conjunct Mars Venus en dat tweetal heeft een ongeremde dynamiek in zich. (haast een vereiste bij voetballers!!) Bij Johan draaien de raderen altijd op volle toeren. Darbij moet worden opgeteld de oppositie met Neptunus. Eigenlijk is het een wonder dat hij niet doldraait. (zie van Gogh:  Mercurius-Venus-Mars-Neptunus conjunct) En dat wonder komt dan weer van de Pluto Saturnus conjunctie die er een driehoek mee maakt en daardoor de boel weer tot rust kan brengen. Een geweldige Mercurius activiteit dus, dat maakt de Johan. Zijn taalgebruik is er een weerspiegeling van. Voor Coronel nu de opgave daar een goed gebruik van te maken. De horoscoop van Johan Cruijff

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers, TonBrakenhoff en getagd, , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Horoscoop Johan Cruijff: Fenomeen!!

  1. Gala zegt:

    Wat toch opvallend is, is Saturnus ing.Pluto in 12 in Leeuw! Buiten droomcarrière moet zijn ego (vierkant zon) onder onmenselijke druk zijn gezet achter de schermen! Neptunus/Saturnus op cusp 12 in Weegschaal iemand die 15 NAAMLOZE venootschapjes had! Obama Saturnus in 12, hij schijnt geen geldig Amerikaans geboortebewijs te bezitten! Yves Leterme onze Minister -Presiden (Belgie) is inmiddels al jaren “onzichtbaar” hoogste afgezant van lopende zaken hij heeft ook Saturnus in 12! Zit precies altijd een “luchtje” aan. Wat ik opvallend vind aan Cruijff is zijn mentale kracht, ieder voordeel heeft zijn nadeel wereldberoemd in NL, een rappe(Ram) salonfilosoof, negende huis meester in OVERZICHT in voetbal en hij geniet ernorm van verstands-spelletjes! Ram is maar met 1 ding bezig maar in negen veel ongewoon veel! Niet alleen wonen en werken in buitenland maar met Jupiter in 4 in schorpio ook transformatie van LANDSBELANG naar andermans belang, de grotere structuren; winst BEWUSTZIJN het op afstand kunnen kijken! Groot verschil is Mercurius ing.Mars ken een Prof Cum-laude wiskunde die weinig mensen (in Steenbok) op eigen niveau had om mee te praten. Hij zocht overzichten waar niemand bij kon! Leuk detail als duivenmelker zat hij al zijn vrije tijd boven op het dak! De energie moet eruit! Zijn duiven prijsbeesten! Ctruijff heeft altijd het laatste woord, ingaande Mercurius houdt het vaak voor gezien! Maar nu met transitair Saturnus oppositie zijn radix Mercurius zal hij toch iets meer met DE REM te maken krijgen!

  2. Ton zegt:

    Mooie Gala-aanvulling!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *