Horoscoop Johan Cruijff: Fenomeen!!

Horoscoop Johan Cruijff * 25/4-1947 13.00 uur Amsterdam – door Ton Brakenhoff

Fenomeen!! Want Johan valt niet te categoriseren, het etiket ‘voetballer’ is allang gepasseerd evenals dat van ‘trainer’, maar dat van ‘El Salvador’ lijkt nog steeds te voldoen. Nu is hij in het nieuws door wat misverstanden met de huidige Ajax-voorzitter Uri Coronel. (*24/12-46) maar dat kan niet lang duren want hun Zonnen staan driehoek op elkaar. Wel hebben ze allebei een koppige Saturnus-Pluto conjunctie, afwachten dus maar even.

Horoscoop Johan Cruijff: Weer is het verbazingwekkend dat Johan met de oplossing voor de Ajax-problematiek denkt te kunnen komen en dat misschien heel Amsterdam dat denkt. Zijn MC is wel aardig bestraald door een driehoek van Pluto Saturnus en de Zon staat haast conjunct MC in het 9e huis, maar daar mee heb je nog geen oplossing in huis. Zijn oplossing komt uit de werking van zijn Mercurius, de redeneerplaneet. Die staat conjunct Mars Venus en dat tweetal heeft een ongeremde dynamiek in zich. (haast een vereiste bij voetballers!!) Bij Johan draaien de raderen altijd op volle toeren. Darbij moet worden opgeteld de oppositie met Neptunus. Eigenlijk is het een wonder dat hij niet doldraait. (zie van Gogh:  Mercurius-Venus-Mars-Neptunus conjunct) En dat wonder komt dan weer van de Pluto Saturnus conjunctie die er een driehoek mee maakt en daardoor de boel weer tot rust kan brengen. Een geweldige Mercurius activiteit dus, dat maakt de Johan. Zijn taalgebruik is er een weerspiegeling van. Voor Coronel nu de opgave daar een goed gebruik van te maken. De horoscoop van Johan Cruijff

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers, TonBrakenhoff en getagd, , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Horoscoop Johan Cruijff: Fenomeen!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *